Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

H δολοφονία του Μανώλη δεν άλλαξε τίποτα – Οι εγκληματίες συνεχίζουν τη δράση τους, η αστυνομία παραμένει θεατής

Μιλούν στο Newsit: γυναίκα που δευτερόλεπτα πριν της έκλεψαν το σταυρό, 28χρονη κάτοικος που φοβάται να κατεβάσει τα σκουπίδια της, περιπτεράς που λέει πως του έκαψαν ακόμη και τις τέντες.

Ακόμη και στις περιοχές που αστυνομεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας μόλις νυχτώσει το σκηνικό είναι και πάλι το ίδιο.

Χθες βράδυ, λίγες μόνο ώρες απο τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη το Newsit έκανε ρεπορτάζ στο τρίγωνο Ομόνοια – Αγίου Κωνσταντίνου – Πειραιώς.
Αυτό που προκύπτει είναι πως η εγκληματικότητα, σαν πολυπλόκαμο χταπόδι εξαπλώνεται διαρκώς.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που της έκλεψαν το σταυρό που φορούσε την ώρα που βάδιζε στις 11.00 το βράδυ επί της Αγίου Κωνσταντίνου στο ύψος της πλατείας Ομονοίας. Δευτερόλεπτα μετά μίλησε στο Newsit.

Λίγο αργότερα μιλήσαμε με μια 28χρονη κοπέλα, κάτοικο της περιοχής που ζήτησε να μη φαίνεται το πρόσωπο της στο video γιατί φοβάται. Μας είπε πως μόλις νυχτώσει οι αστυνομικοί εξαφανίζονται και πως φοβούνται να κατεβάσουν ακόμη και τα σκουπίδια τους.

Για την τραγική κατάσταση στην περιοχή μίλησε και ο κύριος Βασίλης που διατηρεί περίπτερο στην Αγ. Κωνσταντίνου απέναντι από το Εθνικό θέατρο. Επειδή εδώ και 2 χρόνια φωνάζει για να καθαρίσει η Ομόνοια από τους εγκληματίες τον έχουν βάλει στο μάτι και συνεχώς του προκαλούν φθορές στο περίπτερο. Μια φορά μάλιστα του έβαλαν φωτιά στις τέντες. Επίσης μας ανέφερε ότι προχτές ένα ζευγάρι τουριστών έπεσε θύμα ληστείας. Αρπαξαν τη τσάντα της γυναίκας και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Θα συγκεντρωθούν αύριο στο σημείο του φονικού – “‘Οχι άλλο αίμα αθώων”, λένε οι κάτοικοι

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ανείπωτη τραγωδία – Άφησε τέσσερα παιδιά ορφανά

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία


Τρεις δολοφόνοι – Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά

“Καζάνι” που βράζει το κέντρο μετά την στυγερη δολοφονία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε