Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Η φωτογραφία από την κηδεία του Φώτη Ανδρικόπουλου που κάνει το γύρο του διαδικτύου – ”Λύγισαν” πάνω από το φέρετρο του 19χρονου στρατιώτη!

ΦΩΤΟ από facebook θύματος
ΦΩΤΟ από facebook θύματος

Η εικόνα που θα δείτε αποτυπώνει τον ανείπωτο πόνο για τον θάνατο του 19χρονου στρατιώτη – Η νέα τραγική ειρωνία που αποκαλύψθηκε το πρωί, έχει γίνει θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα…

Συγκλονίζει η φωτογραφία που αποτυπώνει τα συναισθήματα των φαντάρων στην κηδεία του 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πετρωτό Αχαΐας.

Τα παλικάρια λυγίζουν πάνω από το φέρετρο του αδικοχαμένου φίλου τους, το οποίο είναι ντυμένο με τη γαλανόλευκη. Τα δάκρυα καίνε τα πρόσωπά τους και λίγο αργότερα ακούγονται να λένε: «Καλό ταξίδι ήρωα»
ΦΩΤΟ από kalavrytanea.gr

H κηδεία του Φώτη Ανδρικόπουλου έγινε χθες το απόγευμα και ο ναός στην Πάτρα ήταν κατάμεστος από φίλους και παλιούς συμμαθητές του 19χρονου. Η κηδεία του άτυχου οπλίτη έγινε παρουσία του πρώτου υπαρχηγού του ΓΕΣ, αντιστρατήγου Νικόλαου Δεβετζή.
ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ντυμένο με τη γαλανόλευκη και το φέρετρο του 19χρονου Φώτη - ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δάκρυα και θλίψη για τον Φώτη - ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
Κατάμεστος ο Ναός από συγγενείς και φίλους - ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ - ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σήμερα στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ακόμα τραγική σύμπτωση. Εκτός του ότι ο 19χρονος επρόκειτο να απολυθεί σε δέκα μέρες, σύμφωνα με τη “Γνώμη” ο Φώτης πήρε την σειρά ενός άλλου Πατρινου την ώρα της άσκησης. Κάτι προέκυψε ξαφνικά και το παιδί δεν ήταν στο σημείο με αποτέλεσμα να πάρει την σκυτάλη ο Φώτης και να συμβεί το κακό.

Ο φίλος του που έμαθε την τραγική είδηση υπέστη σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε ο Φώτης με τον οποίον ήταν στην ίδια σειρά και έκαναν παρέα. Ηταν μαζί φαντάροι και μαζί θα έπαιρναν το απολυτήριό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη ενώ τα μάτια του βούρκωναν συνεχώς.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, λίγο μετά τη φονική έκρηξη του όλμου, ο άτυχος Φώτης Ανδρικόπουλος, ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας, μπορούσε να εκτίσει θητεία 6 μηνών. O ίδιος όμως θέλησε να την επεκτείνει στους 9 μήνες προκειμένου να πάρει μόρια για να γίνει Ειδικός Φρουρός.

Πηγή: kalavrytanea.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε