Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απάντηση του Σ. Ψυχάρη στον Γ. Παπανδρέου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Τι μας είπε ο κ. Παπανδρέου” είναι ο τίτλος του άρθρου του προέδρου του ΔΟΛ στο οποίο αφηγείται το τι συνέβη στην συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο και τον Γ. Μπόμπολα.

“Για όλα φταίει το Mega Channel! Μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας αντί να εξυμνεί τον μεγάλο ηγέτη ασκεί αντιπολίτευση και τον ενοχλεί αφόρητα. Οι εφημερίδες δεν τον απασχολούν, πιστεύει ότι η πολιτική μάχη γίνεται στις μικρές οθόνες” . Με τη φράση αυτή αρχίζει o Σταύρος χάρης το άρθρο του, στο οποίο αφηγείται τί πραγματικά έγινε στη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον ίδιο και με τον εκδότη του Εθνους Γ. Μπόμπολα.

“Τί έλεγε, ας το αποκαλύψει ο ίδιος αν θέλει. Ο κ. Γ.Μπόμπολας του απαντούσε με λογικά επιχειρήματα. Εκτιμώντας το άσκοπο του διαλόγου, απέφυγα το ομιλεί αρκούμενος εις το ακούειν” αναφέρει ο Στ. Ψυχάρης.

“Ο κ. Παπανδρέου μας ρώτησε αν υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα ημών των εκδοτών (και καναλαρχών, κατά τη συνήθη υποτιμητική έκφραση των κυβερνώντων). Εκεί έγινε η έκρηξη: Κύριε Πρόεδρε, πάλι τα ίδια; Έχομε ενημερώσει στην Ένωση Ιδιοκτητών όλους του ως τώρα αρμόδιους υπουργούς σας, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος. Έτσι δεν είναι, κύριε Μόσιαλε; Κύριε Πρόεδρε, δεν έχομε αιτήματα παρά μόνον ορισμένες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για να εισπράξουν μερικές μικρές εφημερίδες χρήματα που τους οφείλουν διάφοροι Οργανισμοί” υποστηρίζει ότι ειπώθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση ο πρόεδρος του ΔΟΛ.

Διαβάστε

Τελικά, πότε έμαθε ο Παπανδρέου για το δάνειο του ΔΟΛ;

Ο πόλεμος Παπανδρέου με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη και ποιά ερωτήματα απαιτούν απάντηση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε