Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η κρίση χτυπάει τη βιομηχανία του sex

Η κρίση χτυπάει τη βιομηχανία του sex

Ναι, και βιομηχανία του sex έχει η Ελλάδα και μάλιστα έγινε και θέμα στην τουρκική Hurriet. Η εφημερίδα έκανε ολόκληρο αφιέρωμα με αφορμή

την σχετική έκθεση με είδη ρουχισμού, βοηθήματα κλπ που έγινε και που όπως περιγράφει η εφημερίδα έμοιαζε κάτι παραπάνω από φτωχή σε σχέση με άλλες χρονιές.

Η κρίση έπληξε λοιπόν και την βιομηχανία του έρωτα στη χώρα μας και όπως λέει ο συντάκτης της τουρκικής εφημερίδας αυτό φαίνεται και από τα μόλις 50 άτομα που βρίσκονταν στους χώρους της έκθεσης.

Δεν υπήρχαν πλέον τα πλήθη που συνέρρεαν άλλοτε, άλλωστε η ελληνική οικονομία μπήκε στον πέμπτο χρόνο ύφεσης.

Οι εκθέτες ήταν σχεδόν οι μισοί σε σχέση με άλλες εποχές και οι επισκέπτες που έφταναν τις 20.000 με 30.000 είναι αμφίβολο αν θα περάσουν και φέτες τις πύλες της έκθεσης.

Οι εκθέτες σεξουαλικών βοηθημάτων λένε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να επιβιώσει μόλις το ένα τέταρτο των συναδέλφων τους και όσοι επιβιώνουν μιλούν για μεροκάματα των 20 ευρώ.

Οι επαγγελματίες του χώρου μάλιστα τρέμουν στο ενδεχόμενο της δραχμής καθώς όπως συμβαίνει και οπουδήποτε αλλού τα πάντα εισάγονται και έτσι λένε πως στην περίπτωση που κάτι αλλάξει τότε οι τιμές θα τριπλασιαστούν και έτσι οι δουλειές τους θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολες.

Άλλοι πάλι τα βάζουν με το ευρώ καθώς είναι οι ίδιοι κατασκευαστές και λένε πως με το ευρώ έχασαν δουλειές από Τούρκους και Κινέζους…

Πάντως η έρευνα της Χουριέτ έδειξε ένα πράγμα. Γκρίνια και ως γνωστόν η φτώχεια είναι που κάνει καλή παρέα με τη γκρίνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε