Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Η μαφία των ακινήτων είχε χρηματοδοτήσει Ντόρα και Νικήτα”

Σε συνέντευξή του ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης του κυκλώματος καταγγέλλει διασυνδέσεις μεταξύ των μελών του και πολιτικών προσώπων μεταξύ των οποίων η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

“Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τα μέλη της οργάνωσης έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Νικήτα Κακλαμάνη και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη είναι αδελφική φίλη της αδελφής του αρχηγού του κυκλώματος”. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, βασικός μάρτυρας της υπόθεσης του παράνομου κυκλώματος που με διάφορες απάτες υπεξαιρούσε ακίνητα μεγάλης αξίας σε πλειστηριασμούς.

Οπως λέει, έχει ήδη καταθέσει στη δικαιοσύνη οτι “η οργάνωση έδωσε κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2006 το ποσό των 150.000 ευρώ για την εκστρατεία του κ. Κακλαμάνη”. Επίσης, όπως λέει επικαλούμενος μέλη του κυκλώματος, “η οργάνωση ήθελε να πετύχει την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του καφέ της πλατείας Συντάγματος σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του δήμου, έδωσε οικονομική ενίσχυση επι δημαρχίας της κυρίας Μπακογιάννη”. Το ποσό της χρηματοδότησης, συμπληρώνει, καταβλήθηκε εξ ημισείας απο την οργάνωση και τους επιχειρηματίες.

Στη συνέντυεξή του ο κ. Παπασκευόπουλος κάνει λόγο και για “δεκάδες ονόματα δικαστών, η πλειονότητα των οποίων δικάζει στο Εφετείο, οι οποίοι διευκόλυναν την οργάνωση”. Υποστηρίζει επίσης ότι στο παράνομο κύκλωμα εμπλέκεται και ανώτατος δικαστικός τον οποίο η σπείρα αποκαλούσε “Τασούλη”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε