Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αλλαγές για την Μυρτώ πέντε χρόνια μετά από την σοκαριστική επίθεση στην Πάρο – Τι λέει η μητέρα της [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Συγκινεί και πάλι η μικρή Μυρτώ
– Πέντε χρόνια μετά την φρικιαστική επίθεση στην μικρή Μυρτώ, εκείνη 20 χρονών πλέον επέστρεψε στην Αθήνα
– Η μητέρα της καταγγέλλει την απουσία του κράτους για την κατάσταση της κόρη της
– Η ίδια αποκάλυψε πως καταλαβαίνει ότι η κόρη της έχει χαρεί με αυτή την εξέλιξη
– Η Μυρτώ είχε κακοποιηθεί το 2012 στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου και νοσηλευόταν όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα

Πέντε χρόνια μετά από απίστευτες θεραπείες και ταλαιπωρία η μικρή Μυρτώ επέστρεψε στην Αθήνα. Τα μάτια της νεαρής που είχε κακοποιηθεί το 2012 στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου και νοσηλευόταν όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, λάμπουν από χαρά, όπως αποκάλυψε η μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου. Η ίδια καταγγέλλει και την απουσία του κράτους στις δύσκολες ώρες που πέρασε μαζί με την κόρη της.

“Από το κράτος δεν είχα απολύτως τίποτα. Απολύτως τίποτα! Και ένα μηχάνημα οξυγόνου που είχαμε ζητήσει με αίτηση, πρωτόκολλα, και όλα αυτά. Από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα να φανταστείτε δεν έχουμε λάβει ούτε μια απάντηση, έστω αρνητική. Απολύτως τίποτα. Κυριολεκτώ” τονίζει.

“Όπως σας είπα, ήμουν τυχερή σε όλο αυτό που μου έτυχε γιατί υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που θέλησαν και βρέθηκαν να με βοηθήσουν. Διαφορετικά θα μέναμε στο κέντρο αποκατάστασης” αναφέρει. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν καταλαβαίνει από τα μάτια της Μυρτούς αν είναι ευχαριστημένη που γύρισε στην Αθήνα, η μητέρα της απαντάει: “Σίγουρα, ναι. Σαφέστατα! Είμαστε σε ένα ωραίο περιβάλλον που μας προσφέρθηκε με πολύ βοήθεια, γιατί δεν είναι μόνο αυτό”

“Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το μέλλον. Έχω μάθει να σκέφτομαι το παρόν” λέει ο φύλακας άγγελος της Μυρτούς. Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε.

Πηγή: Antenna

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε