Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει και αναζητά ΜΑΤατζή!

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Δήμους κατηγορεί άνδρα των ΜΑΤ πως κατάφερε «λυσσαλέα χτυπήματα» στον αντιπρόεδρό της.

Σε δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του «δήθεν οργάνου της τάξης» όπως τον χαρακτηρίζει και καλεί όποιον γνωρίζει τα στοιχεία του εικονιζόμενου, να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία.

Το περιστατικό με την επίθεση στον β’ αντιπρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργο Χαρίση, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο μπλόκο του Ευαγγελισμού, στο Χίλτον.

Η καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

«Παραθέτουμε φωτογραφία του δήθεν «οργάνου της τάξης» ΜΑΤατζη, ο οποίος σήμερα το πρωί στο μπλόκο του Ευαγγελισμού, όπου συμμετείχε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με οργανωμένο μπλοκ, επιδεικνύοντας περίσσιο ζήλο, καταφέρει λυσσαλέα χτυπήματα τον β’ αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργο Χαρίση.

Καλούμε όποιον πολίτη γνωρίζει τα στοιχεία του εικονιζόμενου, να τα κοινοποιήσει άμεσα στην Ομοσπονδία προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες δίωξής του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άρχισαν κιόλας οι τραυματισμοί – Τι έγινε στην Β.Σόφιας (Φωτορεπορτάζ)

Ξαφνικό “ντου” των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος με σκοπό να διώξουν τους πάντες χωρίς να προκληθούν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε