Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η πρώτη ενοικίαση ελληνικού νησιού – Δείτε λεπτομέρειες για την εκμίσθωση

Η πρώτη ενοικίαση ελληνικού νησιού – Δείτε λεπτομέρειες για την εκμίσθωση

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την εκμίσθωση του πρώτου ελληνικού νησιού με την ονομασία “Πεζονήσι”παρουσιάζει σήμερα Τετάρτη ο δήμος Έρέτριας.

Ο δήμος σε αντίστοιχη ιστοσελίδα αναφέρει:

Προκηρύσσεται δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία με κλειστές προσφορές για την μακροχρόνια εκμίσθωση των ευρισκομένων επί της ιδιόκτητης χερσονησίδας “ΠΕΖΟΝΗΣΙ” στην

Ερέτρια τουριστικών εγκαταστάσεων, διάρκειας είκοσι ετών και σε περίπτωση υπαγωγής της επένδυσης σε αναπτυξιακό νόμο, θα παραταθεί η μίσθωση τόσα έτη όσα θα απαιτούνται για την υπαγωγή του έργου στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία 52 ημερών, από την εκούσια δημοσίευση, της περίληψης στον Ευρωπαϊκό Τύπο.

Η ημερομηνία αποστολής της περίληψης στον Ευρωπαϊκό Τύπο είναι η 8η Οκτωβρίου 2012.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων την 29η Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άκαρπος θα επαναληφθεί την 13η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ., με τους ίδιους όρους.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία, έχουν οποιαδήποτε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων ή κοινοπραξίες που εδρεύουν στην ημεδαπή ή στην Αλλοδαπή όπως ορίζεται από την ελληνική νομοθεσία, αρκεί να διαθέτουν την δέουσα επιχειρηματική εμπειρία και επενδυτική ικανότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επισήμως η κυβέρνηση βγάζει νησιά στο ”σφυρί”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε