Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών στη Λάρισα αποκαλύπτει πως συνέβη η τραγωδία με το μαγκάλι

ΦΩΤΟ ONLARISSA.GR
ΦΩΤΟ ONLARISSA.GR

– Δύο φοιτητές νεκροί, τρεις χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο Λάρισας
– Τα παιδιά που νοίκιαζαν το μοιραίο σπιτι ήταν από τα Χανιά
– Ηταν φίλοι από το νηπιαγωγείο
– Από τη Χαλκίδα ο δεύτερος νεκρός
– Η σπιτονοικοκυρά των δύο φοιτητών αποκαλύπτει πως συνέβη η τραγωδία με το μαγκάλι
-“Δεν περίμενα ποτέ οτι θα το ζήσω αυτό” λέει στο Newsit συντετριμμένη

Κλαίει όλη η Ελλάδα για την ασύλληπτη τραγωδία στη συνοικία της Φιλιππούπολης στην Λάρισα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, 28/2/2013, σε μία μονοκατοικία  με θύματα πέντε σπουδαστές, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

ΦΩΤΟ: ONLARISSA.GR

Ολα τα παλλικάρια ηλικίας 21 και 22 ετών ήταν φίλοι, μια παρέα. Οι δύο που νοίκιαζαν το σπίτι που έγινε το μοιραίο, ο νεκρός Σ.Π και ο σοβαρά τραυματίας Γ.Π ήταν από τα Χανιά και ήταν φίλοι από το νηπιαγωγείο. Ο άλλος νεκρός ήταν απο τη Χαλκίδα και έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω από το τόπο της τραγωδίας. Τα άλλα δύο παλλικάρια ήταν φίλοι των φοιητών που είχαν έρθει να τους επισκεφθούν από τα Χανιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΙ

Οπως δήλωσε στο Newsit η σπιτονοικοκυρά των παιδιών, Μαρία Κυριακάκη “πήγε η φίλη των παιδιών στο σπίτι και χτυπούσε το κουδούνι και επειδή δεν άνοιγαν φώναξε τη μητέρα μου και μπήκαν στο σπίτι, γύρω στις 5.30 το απόγευμα και βρήκαν τα παιδιά. Η μητέρα μου ειναι σε κατάσταση σοκ, δε μπορώ να την ηρεμήσω καθόλου, είμαι και εγώ χάλια, είμαστε ένα χάλι. Ηταν αγαπητά παιδιά, μας έλεγαν καλημέρα, είχαμε μια καλή σχέση, ήσυχα παιδιά, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά ήταν φίλοι από το νηπιαγωγείο και δυστυχώς το ένα πέθανε και το άλλο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ήταν από τα Χανιά και ήταν φίλοι από το νηπιαγωγείο.

Απο την αρχή που τους είπε φέτος η μητέρα μου για πετρέλαιο, της είπαν κανονίστε εσεις μόνο για εσάς και εμείς θα δούμε πως θα τη βγάλουμε, δε θέλουμε πετρέλαιο. Ζορίζονταν οικονομικά και τα δύο παιδιά. Το μαγκάλι δε το άναβαν συχνά. Αναβαν ηλεκτρικα σώματα και σομπίτσες για να ζεσταθούν. Το μαγκάλι το άναψαν έξω για να ψήσουν, γιατί βρέθηκαν στο σπίτι και φαγητά και όπως είχαν τα κάρβουνα υπέθεσαν με το μυαλό τους οτι ειναι καλή ιδέα να το πάρουν μέσα να ζεσταθούν.

Δε το περίμενα αυτό το πράγμα να το ζήσω, δε το περίμενα με τίποτα. Μας κάνανε να είμαστε χειρότερα και από του δρόμου άνθρωποι. Οχι οτι του δρόμου δεν έχουν ψυχή αλλά είμασταν αλλιώς μαθημένοι. Εμείς εδώ με τρία παιδιά και εμείς με ξύλα τη βγάζουμε. Ολο περικοπές, περικοπές, που θα φτάσει αυτο; Με τι θα πληρώσουμε αυτά που μας ζητάνε.

Οι γονείς των παιδιών μας πηραν τηλέφωνο αλλά σας μιλάω ειλικρινά δε μπορούσα να μιλήσω, έστειλα τον άντρα μου. Δε μπόρεσα να τους μιλήσω, τρέμω ολόκληρη, τι να πω, χάσαν το παιδί τους” είπε συντετριμμένη η κυρία Κυριακάκη.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών:

Το σπίτι το νοίκιαζαν δεύτερη χρονιά φέτος και τα δύο παιδιά σπούδαζαν ο ένας Λογιστική στο ΤΕΙ Λάρισας και ο άλλος στο τμήμα Εργων Υποδομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λάρισα: Τραγωδία σε σπίτι φοιτητών – Πέθαναν δύο και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις από αναθυμιάσεις – Φωτό και βίντεο!

Ασύλληπτη τραγωδία: Δύο φοιτητές νεκροί στην προσπάθεια να ζεσταθούν – Τρεις σε κώμα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε