Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Turkish Airlines παρουσιάζει τα νέα της γραφεία

Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα
Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης, Turkish Airlines, παρούσα πλέον στον ελληνικό χώρο τα τελευταία 65 χρόνια (με την πρώτη διεθνή της πτήση να πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο του 1947, στην Αθήνα), συνεχίζει να παρέχει το εκτεταμένο δίκτυό της και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της στην ελληνική αγορά.

 Η THY πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις στα νέα της γραφεία, στην Αθήνα, τονίζοντας για ακόμα μία φορά, την ισχυρή της παρουσία στην Ελλάδα και την υποστήριξη της, στην προσπάθεια αύξησης του εισερχόμενου τουρισμού.

Κορυφαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων επισκέφτηκαν τα νέα γραφεία της Turkish Airlines στην Αθήνα και ευχήθηκαν νέες επιτυχίες στην εταιρεία, στο εγγύς μέλλον. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk. Οι καλεσμένοι της THY γεύτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο παραδοσιακό τούρκικο πρωινό που είχε προετοιμαστεί, ενώ ακολούθησε η ενημέρωση τους σχετικά με τα τελευταία νέα και επιτεύγματα της εταιρείας.

Η εκδήλωση της Turkish Airlines με την συμμετοχή των ιδιοκτητών των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτορείων

Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσίασε τις ενέργειες που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να αυξήσει τη ροή των τουριστών προς την Αθήνα, με την διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας (fam trips), δημοσιογραφικών ταξιδιών, ειδικών εκδηλώσεων και προωθητικών ενεργειών, καθώς και χορηγιών για τη στήριξη της ελληνικής αγοράς.

Η THY συνεχίζει να προωθεί την Αθήνα, ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα προωθεί και την επιλογή ενός ταξιδιωτικού συνδυασμού της πρωτεύουσας με άλλες σημαντικές πόλεις και όμορφα μέρη της Ελλάδας. Οι ενέργειες της Turkish Airlines είναι εναρμονισμένες με την παγκόσμια στρατηγική της, ενώ συγχρόνως συμβάλλουν σε ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας, τον Τουρισμό.

Η νέα προωθητική καμπανία του "Wingo", της Turkish Airlines

Η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου της με νέους προορισμούς, ο νέος, σε ηλικία στόλος των αεροσκαφών της, οι συνεργασίες της με τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες ομάδες, καθώς και οι υψηλής-ποιότητας υπηρεσίες της, αποτελούν μόλις ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της Turkish Airlines.

H ΤΗΥ πετάει πλέον σε 202 πόλεις και κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων χωρών από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο (σας ταξιδεύει σε 87 χώρες). Ο παγκόσμιος αερομεταφορέας που κέρδισε το βραβείο του Προγράμματος της Χρονιάς (σε Ευρώπη και Αφρική) για το προγράμμα τακτικών επιβατών Miles&Smiles, παρουσίασε επίσης το εταιρικό της πρόγραμμα «Turkish Corporate Club» για τα μέλη της, τα οποία μπορούν να ωφεληθούν από αποκλειστικές εταιρικές εκπτώσεις για τις διεθνείς πτήσεις στις First, Business, Comfort και Economy Class, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για πιθανές κυρώσεις.

Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk δήλωσε μετά την εκδήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στα νέα μας γραφεία, ανθρώπους του τουρισμού, με διάθεση να συνεργαστούν για το κοινό καλό. Είμαστε εδώ στην Ελλάδα, πιο ισχυροί από ποτέ. Δεν φοβόμαστε τους δύσκολους καιρούς, καθώς σημαντικές ευκαιρίες προκύπτουν σε περιόδους κρίσεων. Το αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο μας και οι εξαιρετικά σημαντικές συνδέσεις των πτήσεων μας, βρίσκονται στην διάθεση του κοινού, μέσω των τριών καθημερινών πτήσεων μας από την Αθήνα. Την στιγμή που άλλες εταιρείες αποφασίζουν να φύγουν, εμείς δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά προκειμένου να προωθήσουμε την Ελλάδα και να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε