Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η ΥΑΜΑΗΑ στο Scooter Festival

Στιγμιότυπο από τη βράβευση έξω από τον εκθεσιακό χώρο της ΥΑΜΑΗΑ ….και τα κλειδιά παραδίδει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ
Στιγμιότυπο από τη βράβευση έξω από τον εκθεσιακό χώρο της ΥΑΜΑΗΑ ….και τα κλειδιά παραδίδει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, Σωτήρης Χατζίκος.

Με το μήνυμα «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» και ένα ιδιαίτερο concept που ανέδειξε την υπεροχή των YAMAHA scooter και έκλεψε την παράσταση, συμμετείχε η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στο SCOOTER FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε από τις 6 ως και τις 8 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη, Γκάζι.

Στον ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό χώρο των φούρνων η MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσίασε με «ήχο και φως» το κορυφαίο ΤΜΑΧ 530 με περισσότερη ισχύ και ανανεωμένη απίστευτα δυναμική σχεδίαση, τον «μικρό αδελφό» του ΧΜΑΧ 250 που προσφέρει στυλ, άνεση και χώρους, το σταθερό & σβέλτο XCITY250, το enduroscooter ΒWs125 και το γρήγορο πενηντάρι AΕROX 50.

Το ΤΜΑΧ 530 παρουσιάστηκε σε ιδιαίτερο περιβάλλον με το μήνυμα «ENTER THE TMAX ZONE!”, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη βράβευσή του με το RED DOT DESIGN AWARD. Η εντυπωσιακή αισθητική του YAMAHA TMAX εξασφάλισε τη διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση στα RED DOT DESIGN AWARDS για πρώτη φορά στην ιστορία της ΥΑΜΑΗΑ, και συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία PRODUCT DESIGN. Στην κατηγορία που διαγωνίστηκε το ΤΜΑΧ και διακρίθηκε ως πρώτο, υποβλήθηκαν συνολικά 4.515 προτάσεις!

Σε δικό του περιβάλλον με προβολές video ειδικά διαμορφωμένων για την έκθεση παρουσιάστηκε και το ΥΑΜΑΗΑ Xenter150, ο πρωταγωνιστής του Σαββάτου 6/10 με ιδιαίτερη εκδήλωση που παρουσίασε ο γνωστός Χρήστος Φερεντίνος. Το ολοκληρωμένο Xenter150 συνδυάζει για πρώτη φορά τόσα πλεονεκτήματα : οικονομία, σιγουριά, άνεση και ταχύτητα που κάνουν κάθε τυχερό αναβάτη να νιώθει «νικητής στο παιχνίδι της πόλης». Με ελάχιστη κατανάλωση και τα πιο αραιά service της κατηγορίας του. Με ενοποιημένο σύστημα πέδησης UBS για άμεσο φρενάρισμα και μεγάλους τροχούς 16 ιντσών. Ιδανικό για δύο άτομα, με χαμηλή σέλα και το πιο ευρύχωρο πάτωμα. Το μοναδικό με μόνοκρος πίσω ανάρτηση, για επιπλέον σταθερότητα και απαλή αίσθηση. Με ισχυρό τετραβάλβιδο κινητήρα και επιτάχυνση 0-80 Km/h σε 9,6’’.

Με χιούμορ & εκπλήξεις παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος τη βράβευση  των καλύτερων γραφικών για το Xenter150 σε ιδιαίτερη εκδήλωση στα πλαίσια του Scooter Festival.

To Σάββατο 6/10 το απόγευμα στις 19.00 ξεκίνησε μία ιδιαίτερη εκδήλωση απονομής βραβείων, την οποία παρουσίασε ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος με το δικό του μοναδικό τρόπο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν εφαρμοσμένα στην πράξη τα καλύτερα σχέδια που κέρδισαν στο διαγωνισμό της ΥΑΜΑΗΑ στο facebook “My Xenter” («Μάι Έξ Έντερ») – «Κάνε το δικό σου!».

Οι συμμετέχοντες προσκλήθηκαν να επέμβουν δημιουργικά στους χρωματισμούς του νέου scooter ΥΑΜΑΗΑ Xenter150, να ζωγραφίσουν και να παρουσιάσουν τη δική τους σχεδιαστική πρόταση σε αναπτύγματα που ανέβασαν σε ειδικά διαμορφωμένο microsite. Στο διαγωνισμό μπορούσε να συμμετέχει οποιοσδήποτε είχε τη φαντασία αλλά και τις γραφιστικές γνώσεις να δημιουργήσει το δικό του σχέδιο όπως το ονειρεύτηκε για το Xenter! Μέλη της Κριτικής Επιτροπής ήταν επαγγελματίες του Μarketing και του Graphic Design από την οικογένεια της YAMAHA στην Ελλάδα, τα γραφεία στην Ευρώπη, αλλά και το Σχεδιαστικό Τμήμα της Ιταλίας. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στην τελική κατάταξη των σχεδίων λαμβάνοντας υπόψη την ψηφοφορία του κοινού. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 1.448 ψήφοι για τα 41 σχέδια που πέρασαν στον τελικό.

Από τα 5 κορυφαία σχέδια ο πρώτος νικητής κέρδισε ένα scooter Χenter 150 ( Έξ Έντερ 150) αξίας 3.090 ευρώ, διαμορφωμένο με γραφικά ακριβώς όπως το σχεδίασε! Οι δημιουργοί των επόμενων 4 καλύτερων σχεδίων είχαν ήδη κερδίσει από 2 προσκλήσεις για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Red Hot Chili Peppers τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα! Tα κλειδιά του νικητήριου scooter παρέδωσε στην κα. Αναστασία Επισκοποπούλου ο Διευθύνων Σύμβουλος της MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, κος. Σωτήρης Χατζίκος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε