Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ίδια αφόρητη ζέστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα όλο το Σαββατοκύριακο

Ίδια αφόρητη ζέστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα όλο το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στις παραθαλάσσιες περιοχές. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά, ωστόσο η ζεστή στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι αισθητή λόγω των υψηλών τιμών της σχετικής υγρασίας.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθουν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθουν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 και στα νότια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα γύρω ορεινά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος με την ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο κατά τόπους περιορισμένη. Τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βορεια. Μικρη μείωση των τιμών της σχετικής υγρασίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε