Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Υπόθεση 4χρονη Άννυ: Συντετριμμένος ο δικηγόρος αποκαλύπτει γιατί σκότωσε ο πατέρας την κόρη του

Υπόθεση 4χρονη Άννυ: Συντετριμμένος ο δικηγόρος αποκαλύπτει γιατί σκότωσε ο πατέρας την κόρη του

Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ μίλησε στους δημοσιογράφους για την τραγική κατάληξη, αλλά και για τις φρικαλεότητες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου “είναι τραγική η εικόνα της μητέρας, ηταν τραγική η επικοινωνία με τους γονείς της μητέρας στη Βουλγαρία, δε μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι το παιδί είναι νεκρό.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος δεν λέγονται όπως ειπώθηκαν από τους αστυνομικούς στην μητέρα.

Στο ερώτημα τι ακριβώς ομολόγησε ο πατέρας ο κύριος Γεωργίου απάντησε “ότι δολοφόνησε το παιδί από ζήλια προς τη μητέρα γιατί αγαπούσε το παιδί περισσότερο από εκείνον”.

Στο ερώτημα αν ξέρουμε πως εξαφάνισε το πτώμα ο δικηγόρος απάντησε “δεν ξέρουμε αν εξαφάνισε το πτώμα, κατεβαίνουν από τη Βουλγαρία οι δικοί της (της μητέρας). Ελπίζουν ότι θα βρούμε σώμα να θάψουν.

Στην επισήμανση δημοσιογράφων ότι δε θα βρεθεί σορός ο κύριος Γεωργίου απάντησε συντετριμμένος “επιτρέψτε μου ουτε αυτό να μην μπορώ να δεχθώ”. Στο ερώτημα αν η μάνα έχει μάθει ότι το παιδί τεμαχίστηκε ο δικηγόρος γνέφει το κεφάλι του καταφατικά και στο ερώτημα αν ξέρει και την σκληρή συνέχεια, λέει ότι η μάνα δεν έχει μάθει κάτι άλλο.

Σήμερα η μάνα ενημερώθηκε για την εξέλιξη, δεν ήρθε σε επαφή με τον πατέρα.Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστώ έναν τέτοιο αδίκημα.

Στο ερώτημα αν η μάνα νοιώθει ενοχές που κάλυπτε τον πατέρα τόσες μέρες ο κύριος Γεωργίου απάντησε “η μάνα πιστεύει ότι το παιδί είναι στο χαμόγελο του παιδιού”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε