Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηρέμησαν τα πνεύματα στην παραλιακή – Άνοιξαν οι δρόμοι

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η λεωφόρος Ποσειδώνος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, με τον δήμαρχο και τους πολίτες του Ελληνικού να προειδοποιούν ότι θα επανέλθουν για να σφραγίσουν τα νυχτερινά κέντρα Wynn και Las Vegas.

Νωρίς το απόγευμα ο δήμαρχος του Ελληνικού μαζί με δεκάδες πολίτες βρέθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο με σκοπό να σφραγίσουν δύο νυχτερινά κέντρα, με την παρουσία της αστυνομίας. 

Τόσο οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων όσο και οι υπάλληλοι αντέδρασαν έντονα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που ουσιαστικά είχαν κλείσει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος και μποτιλιάρισμα περίπου 4 χιλιομέτρων. 

Δείτε το βίντεο από το σημείο των διαπραγματεύσεων

Ο δήμαρχος Ελληνικού συνομιλεί με εργαζόμενους στα νυχτερινά κέντρα - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ανάστατοι οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα - ΦΩΤΟ NEWSIT

Αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα δημοτική αρχή και αστυνομία να σταματήσουν. Προσωρινά όμως. 

Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή - ΦΩΤΟ NEWSIT

Η απειλή του δημάρχου Ελληνικού να κατεβάσει στην παραλιακή τα απορριμματοφόρα του Δήμου ώστε να κλείσει την Ποσειδώνος έγινε πράξη, αφού λίγο μετά τις 10 το πρώτο όχημα έκανε την εμφάνισή του! 

Απορριμματοφόρο του Δήμου "κατεβαίνει" στη... "μάχη" - ΦΩΤΟ NEWSIT

Περισσότερα από δυο χιλιόμετρα το μποτιλιάρισμα και απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς, αφού η Ποσειδώνος έμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα για περισσότερο από δύο ώρες.

Κάτοικοι του Ελληνικού απέκλεισαν την παραλιακή - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε