Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ήθελαν να σκοτώσουν τους φορτηγατζήδες που δούλευαν- χρησιμοποίησαν φυσίγγια για αγριογούρουνα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Το απίστευτο περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον φορτηγατζήδων που δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους παίρνει νέα τροπή.

Ξεπερνάει κάθε έννοια τραμπουκισμού και γίνεται δολοφονική η απόπειρα καθώς αποδεικνύεται πως χθες στην εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας οι δράστες χρησιμοποίησαν μονόβολα φυσίγγια σαν και αυτά που οι κυνηγοί χρησιμοποιούν για αγριογούρουνα.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ήθελαν απλά να … τρομάξουν τους οδηγούς. Η βολίδα είναι ικανή να τρυπήσει τη λαμαρίνα και φυσικά δεν θα τη σταματούσε το παρτπρίζ.

Δύο νέες επιθέσεις

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της: Φορτηγό που εκτελεί μεταφορές και προφανώς ο ιδιοκτήτης του έχει επιλέξει να εργάζεται κυκλοφορεί με μια τεράστια τρύπα στο παρμπρίζ.

Δεκάδες είναι πλέον τα φορτηγά που επιχειρούν να κάνουν μεταφορές και δέχονται επιθέσεις με πέτρες, τούβλα, σίδερα ή ό,τι αλλο βάζει ο ανθρώπινος νους.

Τη νύχτα πήρε σειρά μια εταιρία μεταφορών που προφανώς έχει μπει στο μάτι των απεργών. Η επίθεση εναντίον της εταιρίας στην οδό Μικράς Ασίας στη Γλυφάδα, όπου οι άγνωστοι έσπασαν τέσσερις τζαμαρίες, αποδίδεται από την αστυνομία στις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις κινητοποιήσεις

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε