Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα ίχνη του τρόμου στο Μικρολίμανο – Στη Δυτική Αττική κρύβεται ο μανιακός με το καλάσνικοφ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον μανιακό που θέλησε να σκορπίσει το θάνατο στο Μικρολίμανο. Οι έρευνες της αστυνομίας εντοπίζονται σε συγκεκριμένη περιοχή. Την ίδια ώρα τα ίχνη από τις σφαίρες στο κατάστημα μαρτυρούν ότι από ένα θαύμα υπήρξαν μόνο τραυματισμοί των θαμώνων

Το βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε τον δράστη να φεύγει από το κατάστημα έχοντας σπείρει τον πανικό και αφήνοντας πίσω του 15 ελαφρά και σοβαρά τραυματίες δεν είναι το μόνο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Οι κάμερες ασφαλείας διπλανής λέσχης κατέγραψαν μόνο την αρχή της πορείας του δράστη. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν όπως και στις περιπτώσεις τρομοκρατικών ενεργειών.

Εντόπισαν κάθε κάμερα που μπορούσε να έχει καταγράψει τις κινήσεις του με το τζιπ από τη στιγμή που άρχισε να απομακρύνεται από το Μικρολίμανο. Κάμερες καταστημάτων αλλά και κάμερες ελέγχου της τροχαίας ελέγχθηκαν και έτσι οι αστυνομικοί γνωρίζουν σχεδόν ολόκληρο το δρομολόγιο που ακολούθησε ο μανιακός με το καλάσνικοφ.

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει κλοιό σε συγκεκριμένη περιοχή της δυτικής Αττικής.

Γνωρίζοντας πλέον τα στοιχεία του αλβανικής καταγωγής δράστη οι αστυνομικοί αναζητούν και το πιθανό του κρησφύγετο ή τους ανθρώπους με τους οποίους είχε επαφές και μπορεί να του παρέχουν τώρα άσυλο και κάλυψη.

Θεωρούν ως και απίθανο ο δράστης γνωρίζοντας πως βρίσκεται σε κλοιό να σπεύσει να παραδοθεί. Αντίθετα πιστεύουν ότι η αντίδρασή του μπορεί να είναι βίαιη και έτσι κινούνται με κάθε προφύλαξη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε