Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Απ’ όλα έχει ο καιρός: βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι! Αναλυτική πρόγνωση

Απ’ όλα έχει ο καιρός: βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι! Αναλυτική πρόγνωση

Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που ενδεχομένως θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις κυρίως στις παράκτιες και παραθαλάσσιες περιοχές στα κεντρικά και νότια.

Από το βράδυ όμως και από τα δυτικά θα δυναμώσουν και θα εκδηλωθούν νέες καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στο Ιόνιο.

Οι περιοχές που θα πληγούν το πρωί είναι η Ξάνθη, η Σάμος, η Κάλυμνος, η Κως και η Ρόδος. Από το απόγευμα τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην Κέρκυρα, τους Παξούς, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, την Ηγουμενίτσα και γενικότερα σε όλη την ακτογραμμή του Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στη δυτική και βόρεια χώρα ανατολικοί – βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφορ και τοπικά 5 μποφόρ, στο Αιγαίο όμως και ιδιαίτερα στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν ακόμη και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -3 εως 8 βαθμούς, στα κεντρικά απο 1εναν εως 13 βαθμούς και στις νοτιότερες και νησιωτικές περιοχές από 7 εως 15 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με βροχές οι οποίες θα είναι εντονότερες από τις 7.00 με 8.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το πρωί. Αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα υπάρξουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά απο το απόγευμα περιμένουμε νέα επιδείνωση με νέες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 5 εως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες σιγά – σιγά θα πυκνώνουν και θα εκδηλωθούν βροχές από τις 8.00 το πρωί μέχρι 10.00 με 11.00 το πρωί. Μετά ο καιρός θα βελτιωθεί και οι βροχές θα ξαναρχίσουν απο τις 16.00 με 17.00 το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 2 εως 9 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση για τον αυριανό καιρό…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Θέρμανση & Εξοικονόμηση: Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο μεγάλο δημοσιογραφικό αφιέρωμα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε