Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλλιμάρμαρο: Έντονες αντιδράσεις για το σοκαριστικό βίντεο που “νταής” χτυπάει την γυναίκα του – Το δημόσιο ευχαριστώ

Καλλιμάρμαρο: Έντονες αντιδράσεις για το σοκαριστικό βίντεο που “νταής” χτυπάει την γυναίκα του – Το δημόσιο ευχαριστώ

Οργή έχουν προκαλέσει τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την χθεσινή (12.07.2017) συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Ένας άντρας έσπρωξε και χτύπησε την ανυπεράσπιστη γυναίκα του στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν την έναρξη της συναυλίας του ΣΚΑΪ, «Όλοι μαζί μπορούμε».

Η νεαρή που ανέβασε τα βίντεο στο Facebook ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τα σχόλια και την “συμπαράσταση” για το περιστατικό.

Η ίδια, μάλιστα, όταν ανέβασε τα σοκαριστικά βίντεο αποκάλυψε ότι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα ήταν και τα ανήλικα παιδιά τους. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε.

Όσοι ήταν εκεί τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση ενός σεκιούριτι, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Μόνο για μερικά λεπτά όμως, αφού στη συνέχεια ο “τζάμπα μάγκας” κινήθηκε εναντίον κάποιου άλλου θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε. Και μετά ακολούθησε το χάος. Η οργή όσων ήταν στο σημείο ξεχείλιζε και του επιτέθηκαν αρκετοί. Τελικά ο νταής αποχώρησε μόνος του με σκισμένη την μπλούζα του.

——–> Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που χτυπάει την γυναίκα του εδώ

——–> Δείτε το βίντεο με την επίθεση από τους παρευρισκόμενους εδώ
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε