Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καλός καιρός, μέχρι τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση

Σταδιακή βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των ανέμων και τοπικά παγετό στα βόρεια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος καιρός. Σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς και σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα σε βόρειους 5 με 6 και τοπικά στο Θερμαϊκό μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο θα αυξηθούν και την ορατότητα να είναι το πρωί στην Ήπειρο κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο το βράδυ στα βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς 5 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Αρχικά θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και γρήγορη βελτίωση. Λίγες νεφώσεις το βράδυ στη βόρεια Κρήτη ενώ οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Στα Δωδεκάνησα το πρωί νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές με σταδιακή βελτίωση. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειότερα νησιά. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι το μεσημέρι σε δυτικούς νοτιοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5. Στα νότια βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχικά θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός ενώ το απόγευμα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε