Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Κάναμε το ίδιο και πριν δυο χρόνια στο Αβέρωφ”

“Κάναμε το ίδιο και πριν δυο χρόνια στο Αβέρωφ”

Χρίζουν ψυχιάτρου όσοι επιτίθενται στην οικογένεια μεγαλοποιώντας καταστάσεις, ξεχνώντας το έργο που έχει προσφέρει, λέει η μητέρα του εφοπλιστή Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” που δημοσιεύει συνέντευξη της κ. Λεμού- Πατίτσα η οικογένεια έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν καλεσμένους της στο κατάστρωμα του πλοίου και τώρα απορεί γιατί υπάρχει αυτή η επίθεση.


“Δεν κάναμε τίποτα άσχημο. Ισα-ίσα, εμείς βοηθάμε πάρα πολύ φτωχό κόσμο, έχουμε ενισχύσει οικονομικά και το Μουσείο «Γεώργιος Αβέρωφ», και άλλωστε πριν από δύο χρόνια ξανακάναμε εκεί αυτή τη γιορτή. Και πρόπερσι χορέψαμε κανονικά!” λέει στην εφημερίδα η μητέρα του εφοπλιστή.


(ΦΩΤΟ “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”)

Η κ. Λεμού-Πατίτσα μιλάει για πικρόχολα σχόλια στα οποία δεν θέλει να απαντήσει καθώς προέρχονται από άτομα που δεν μπορούν να εκτιμήσουν καταστάσεις, αλλά αναρωτιέται γιατί τώρα, αφού και πριν δυο χρόνια η οικογένεια είχε κάνει ξανά ανάλογη γιορτή στο πλοίο
“Και πριν από δύο χρόνια κάναμε το ίδιο. Τότε δεν ενόχλησε; Πρέπει να σκεφτούν κάποιοι ότι αυτή η οικογένεια έχει ίδρυμα και προσφέρει έργο. Ομως στη ζωή υπάρχουν οι κακεντρεχείς και οι ζηλιάρηδες.”

Η “επίθεση” όπως τη χαρακτηρίζει κατά της οικογένειάς της είναι αδικαιολόγητη και συμπληρώνει πως δεν μπορεί να απαντήσει εκείνη γιατί συμβαίνει αυτό παραπέμποντας σε ειδικούς ψυχιάτρους

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Πηγαίνετε στις ψυχοθεραπείες, στα group therapy να τους ρωτήσετε. Εγώ δεν είμαι ψυχολόγος. Πηγαίνετε να ρωτήσετε τους ειδικούς, τους ψυχιάτρους”

(ΦΩΤΟ “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”)

Όπως και να ‘χει πάντως το θέμα έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη. Η μετατροπή του πλοίου-συμβόλου σε χώρο γαμήλιας δεξίωσης έφτασε ακόμη και στη Βουλή, ενώ ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη επιστρέφοντας μάλιστα τη δωρεά της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε