Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κανονικά παρά τα όσα λέει η ΟΛΜΕ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις – Εμπόδισαν στη Χίο τις εξετάσεις

Κανονικά παρά τα όσα λέει η ΟΛΜΕ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις – Εμπόδισαν στη Χίο τις εξετάσεις

– Υπ. Παιδείας: 41 στα 41 εξεταστικά κέντρα είναι ανοιχτά

– Μόνο στη Χίο εκπαιδευτικοί εμπόδισαν τους τρεις υποψηφίους να εξεταστούν.  

Από το πρωί εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ λένε πως η απεργία τους έχει επιτυχία σε ποσοστό 70% και να μην πάνε οι μαθητές στα σχολεία. Όμως το ρεπορτάζ του Newsit δείχνει πως οι περισσότεροι καθηγητές βρίσκονται στις θέσεις τους και εξετάσεις διεξάγονται κανονικά.

Εξαίρεση είναι το εσπερινό λύκειο στη Χίο, όπου ομάδα εκπαιδευτικών εμπόδισε τους τρεις υποψηφίους, τη Λυκειακή επιτροπή και τους επιτηρητές των εξετάσεων να εισέλθουν στο εξεταστικό κέντρο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας η εξέταση για τους τρεις αυτούς μαθητές θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οι 3 συγκεκριμένοι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν σε ημερομηνία που θα ορίσει το υπουργείο μέσα στον Ιούνιο.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. ΦΙλαδέλφιας οι εξετάσεις έχουν ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα χωρίς προβλήματα η ουσιαστικές απουσίες καθηγητών

Οι μαθητές αυτού του εσπερινού ήδη δίνουν εξετάσεις κανονικά

Στο 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα και σύμφωνα με τον διευθυντή δεν θα υπάρξει θέμα ακύρωσης τους λόγω απεργών καθηγητών. Ήδη πολλοί μαθητές έχουν συγκεντρωθεί έξω από τις αίθουσες και περιμένουν την ώρα που θα ξεκινήσουν τα διαγωνίσματα.

Μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου διαβάζουν λίγο πριν μπουν για τις εξετάσεις

Καλό θα ήταν όλοι οι  μαθητές που δίνουν σήμερα εξετάσεις να πάνε στα σχολεία καθώς από ότι φαίνετε στα περισσότερα οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ : Ασχημο παιχνίδι με τα νεύρα των μαθητών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε