Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάρτα προνομίων από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Κάρτα προνομίων από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Με τη χρήση της κάρτας προνομίων θα υπάρχει η δυνατότητα, να γίνονται αγορές από επιχειρήσεις σε ειδικές τιμές.

Την δωρεάν παροχή Κάρτας Προνομίων που απευθύνεται στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στους δημοσίους υπαλλήλους και στους συνταξιούχους, στους πολύτεκνους αλλά και στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας προωθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς.

Οι χρήστες των εν λόγω καρτών, θα έχουν την δυνατότητα, επιδεικνύοντας την προσωπική τους κάρτα, να κάνουν τις αγορές τους από επιχειρήσεις -μέλη του συλλόγου – της επιλογής τους, απολαμβάνοντας ειδικές τιμές που θα έχει καθορίσει η εκάστοτε επιχείρηση.

Σε συνέντευξη Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στην οποία παρουσιάστηκε η “ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ” και στην οποία παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Πειραιά, αντινομάρχης Ανάπτυξης και Μεταφορών κ. Σ. Αλεξόπουλος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου κ. Δ. Αρμενάκης ο πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Γ. Ζησιμάτος, αναφερόμενος στην κάρτα προνομίων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς τόνισε μεταξύ άλλων, ότι:

“Η σημερινή αγωνία υποδεικνύει ολοφάνερα την ανάγκη για αφύπνιση, πραγματισμό, δυναμισμό και περισσότερο προγραμματισμό. Η αναθέρμανση της οικονομίας ως στόχος για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης επιβάλλει μέτρα που θα ενισχύσουν τη ρευστότητα στην αγορά. Επιλογή και χρέος μας λοιπόν είναι να ενισχύσουμε την καταναλωτική δύναμη, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα της αγοράς του Πειραιά και βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και επισκεψιμότητα στα καταστήματά μας, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης.

Στα πλαίσια αυτά, σεβόμενοι το εισόδημα του καταναλωτή, αλλά και θέλοντας να αλλάξουμε την άσχημη ψυχολογία του, σχεδιάσαμε την Κάρτα Προνομίων, η οποία δεν είναι πιστωτική και θα δοθεί δωρεάν”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε