Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καταδικάζει η ΓΣΕΕ με αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Άνανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική» χαρακτηρίζει η ΓΣΣΕ την επίθεση του δέχτηκε ο πρόεδρός της, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας με το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου της ΓΣΕΕ, οργανωμένες ομάδες, μεταξύ αυτών ορισμένοι που κρατούσαν κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος), ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του προέδρου και των άλλων στελεχών, χτυπώντας τους δολοφονικά και αδιακρίτως. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του. 

«Η ΓΣΕΕ, το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και το σύνολο των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις προβοκατόρικες συμπεριφορές που τορπιλίζουν τους δημοκρατικούς και συνδικαλιστικούς θεσμούς της χώρας μας» προστίθεται στο κείμενο της ανακοίνωσης. 

Καταλήγοντας καλεί την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε