Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καταγγέλλουν εμπαιγμό οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ – Πυρκάλ – Δεν τους δέχτηκε ο Ευ. Βενιζέλος

Συγκεντρωμένοι και αυτοκίνητα έγιναν... ένα - ΦΩΤΟ NEWSIT

Άπραγοι αποχώρησαν λίγο πριν τις 18:30 οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ – Πυρκάλ, αφού το ραντεβού με τον υπουργό Άμυνας ούτε έγινε ούτε και “κλείστηκε”. Για αυτό και καταγγέλλουν εμπαιγμό.

Αν και ήταν αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αν δε γίνουν δεκτοί από τον υπουργό, οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ – Πυρκάλ αποχώρισαν αφού κατάλαβαν ότι το αίτημά τους να συναντηθούν με τον υπουργό ή έστω να προγραμματιστεί ένα ραντεβού μαζί του, δεν επρόκειτο να βρει ανταπόκριση.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι εργαζόμενοι σε όλα τα εργοστάσια της ΕΒΟ – Πυρκάλ, που ζητούν να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των εργοστασίων και το εφάπαξ τους, έκαναν πορεία στο κτίριο του υπουργείου στη Μεσογείων και ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο.
Εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων! Κανείς δε μπορεί να ξεφύγει από πουθενά - ΦΩΤΟ NEWSIT
Όταν τους είπαν ότι το αίτημά τους για διάλογο έγινε δεκτό και 10μελής αντιπροσωπεία τους ετοιμάστηκε να δει τον υπουργό. Όταν όμως έφτασαν έξω από το γραφείο του, είδαν να τους περιμένει ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού, ο οποίος και τους είπε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι απασχολημένος και θα τους δει εκείνος.
Ως εδώ πάει, μοιάζει να λένε οι συγκεντρωμένοι στους οδηγούς - ΦΩΤΟ NEWSIT
«Επί 18 μήνες θέλουμε να δούμε τον κ. Βενιζέλο, δε θα φύγουμε αν δεν τον δούμε» ήταν η απάντηση των εργαζομένων και έκλεισαν και τα δυο ρεύματα της Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα. Λίγο πριν από τις 17:30 άνοιξαν το δρόμο αλλά παρέμειναν στην πόρτα του υπουργείου. Μέχρι που αποχώρησαν και από εκεί.
Κλειστή η άνοδος, κλειστή και η κάθοδος της Μεσογείων - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε