Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καταιγίδες και σήμερα – Βελτίωση από το απόγευμα

Οι κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με  νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ισχυρές κατά τόπους. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, οι οποίοι σταδιaκα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε