Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κατέθεσε για την επίθεση σε Μιχαλολιάκο ο Χρ. Μαρκογιαννάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον ειδικό εφέτη-ανακριτή που ερευνά την υπόθεση της επίθεσης έξω από το σπίτι του Βασίλη Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής κλήθηκε να καταθέσει στον ανακριτή, Δημήτρη Μόκκα, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν υφυπουργός Δημόσιας Τάξης και άρα γνώριζε πληροφορίες και στοιχεία για την υπόθεση, αφού ενημερωνόταν για την πορεία των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Δεν αποκλείεται στο πλαίσιο της έρευνας να κληθεί να καταθέσει και ο πρώην αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Στέλιος Σύρρος.

Η έρευνα για την υπόθεση άνοιξε ουσιαστικά χθες με την κατάθεση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου στον εφέτη-ανακριτή.

Η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Β. Μιχαλολιάκου ανασύρθηκε από το αρχείο όπου είχε τεθεί ως αγνώστων δραστών τον περασμένο Μάιο, ύστερα από καταγγελίες καταζητούμενου, φυγόποινου επιχειρηματία, ο οποίος εμπλέκει στην υπόθεση τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Πέτρο Μαντούβαλο.

Ο εφέτης ανακριτής δεν αποκλείεται να λάβει κατάθεση και από πρώην συνεργάτη του κ. Μαντούβαλου στο δικηγορικό του γραφείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε