Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

‘Κατεβαίνουν” στις εκλογές η Ελένη Μενεγάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη!

‘Κατεβαίνουν” στις εκλογές η Ελένη Μενεγάκη και η Ντόρα Μπακογιάννη!
“Ψηφίστε με, για να αγωνιστώ για τα προβλήματα σας” λέει στους Χανιώτες η Ελένη Μενεγάκη, τη στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη είναι υποψήφια στην Αττική, στο πλευρό του ανεξάρτητου βουλευτή Γιάννη Δημαρά.

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση με τις υποψηφιότητες των δύο γυναικών και τα τηλέφωνα αμέσως πήραν ”φωτιά”. Πως πέτυχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Γιάννης Πλακιωτάκης να πείσει την λαμπερή Ελένη Μενεγάκη να τον βοηθήσει στις εκλογές και πως προέκυψε ο πολιτικός ”γάμος” της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Γιάννη Δημαρά;
 
Το ρεπορτάζ όμως γρήγορα ξεκαθάρισε την κατάσταση. Η πανέμορφη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να ομορφαίνει τα πρωινά μας, και η Ντόρα Μπακογιάννη θα κρατήσει τη θέση της ως ανεξάρτητη βουλευτής. Στο “Πρώτο Θέμα” βλέπουμε πως πρόκειται περί συνεπωνυμίας και όχι… πολιτικής συνομωσίας.
 
Η υποψήφια Χανίων Ελένη Μενεγάκη, είναι μία πανέμορφη αισθητικός με καλλιτεχνικές μάλιστα ”ανησυχίες” αφού ,όσοι την γνωρίζουν, μας πληροφορούν ότι θα μπορούσε άνετα να είναι τραγουδίστρια. Απίστευτο είναι όμως το ότι εξαιτίας του ονόματος της απορρίφθηκε από τα δοκιμαστικά του X-FACTOR, από τον κριτή Γ.Θεοφάνους, που φέρεται να της είπε: τι ήρθες να κάνεις εδώ με αυτό το όνομα;
 
Η υποψήφια Ντόρα Μπακογιάννη, είναι ιατρός-πνευμονολόγος και ομολογεί πως είναι πολλές οι φορές που έχει ”βρίσει” τη νονά της για το όνομα που της έδωσε. Στο facebook δεν τολμά να μπει αφού αμέσως ”βομβαρδίζεται” από αντιπάλους της γνωστής πολιτικού, ενώ όταν πατήσει το πόδι της στην Κρήτη, όλοι της ζητούν ρουσφέτια. Το μόνο καλό του ονόματος είναι πως ”κλείνει” εύκολα τραπέζι σε νυχτερινά μαγαζιά.

Η Ελένη Μενεγάκη. ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη. ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε