Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατεβάστε δωρεάν όλα τα σχολικά βιβλία!

Κατεβάστε δωρεάν όλα τα σχολικά βιβλία!

Το NewsIt σας προσφέρει με ένα κλικ ανα τάξη σχολείου μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του υπουργείου όλα τα βιβλία της σχολικής χρονιάς που αρχίζει την Δευτέρα.
 

Μετά το διεθνές ρεζιλίκι με τα σχολεία να ετοιμάζονται να ανοίξουν χωρίς βιβλία, πλέον οι μαθητές και οι γονείς θα μπορούν να πάρουν τα σχολικά βιβλία στα χέρια τους, χωρίς να αναγκαστούν να κάνουν έξοδα, μέσω internet.

Αν και αυτός ο τρόπος δείχνει το μέγεθος της ασυνεννοησίας στην κυβέρνηση, τελικά το υπουργείο Παιδείας, έδωσε στη δημοσιότητα την ειδική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι μαθητές μπορούν να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους όλα τα σχολικά βιβλία που χρειάζονται.

Μέσω της ιστοσελίδας http:digitalschool.minedu.gov.gr οι μαθητές μπορούν πλέον να ανοίξουν ηλεκτρονικά το βιβλίο τους και να διαβάσουν ακόμα και τώρα, πριν χτυπήσουν δηλαδή τα κουδούνια στα σχολεία.

Η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί άμεσα. Η πιο… αισιόδοξη εκτίμηση είναι ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα το Νοέμβριο. Έως τότε, οι μαθητές θα κάνουν μάθημα με φωτοτυπίες. Οι οποίες είναι πιο ακριβές από τα βιβλία…

Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Oλα τα βιβλία του Γυμνασίου

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Του Λυκείου

Α΄ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Β’ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Γ’ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Και του Επαγγελματικού Λυκείου

Α’ ΕΠΑΛ

Β’ ΕΠΑΛ

Γ’ ΕΠΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για πρώτη φορά μετά την Κατοχή, τα σχολεία χωρίς βιβλία

Βρήκαν χρήματα για τις … φωτοτυπίες των σχολικών βιβλίων!

Τριπλάσια θα πληρώσουμε τις φωτοτυπίες στα σχολεία! – Κοροϊδεύουν γονείς και μαθητές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε