Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα: “Γιατί ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή”

“Μόνο αυτοί μας πρόσεξαν και μας έδωσαν σημασία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τους αλλοδαπούς στην περιοχή μας” είπαν στο Newsit κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα που ψήφισαν “Χρυση Αυγή”.

Ένας στους τέσσερις κατοίκους του Αγιου Παντελεήμονα ψήφισε  “Χρυσή Αυγή” και έδωσε το δικαίωμα στην ακροδεξιά παράταξη να εκπροσωπείται από έναν δημοτικό σύμβουλο στην επόμενη δημοτική αρχή. 

To Newsit βρέθηκε στον Αγ. Παντελεήμονα και συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι ψήφισαν με γνώμονα το “ποιός στάθηκε δίπλα τους όλο αυτό τον καιρό” που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους αλλοδαπούς.  

“Τους δώσαμε την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους αλλοδαπούς” είπε στο Νewsit ο κ. Σπύρος ιδιοκτήτης καταστήματος καλλυντικών στην περιοχή. Ο 42χρονος γεννήθηκε και μεγαλωσε στην ίδια περιοχή το μόνο που ζητά είναι να νιώσει πιο ασφαλής μέσα στο σπίτι του. Όσο για την ψήφο την χαρακτηρίζει “ψήφο αντίδρασης”.

Ακούστε τι είπε στο Newsit ο κάτοικος του Αγ. Παντελεήμονα

Ο κ. Σπύρος δείχνει τους συγκεντρωμένους αλλοδαπούς έξω από ένα κατάστημα που πρόσφατα έκλεισε


“Δεν με νοιάζει ποιός είναι αυτός που ψήφισα, αρκεί που νιώθω ασφαλής. Δεν παει να είναι και ο Μάο με προστατεύουν από τους αλλοδαπούς και αφού το κάνουν εγώ αυτούς θα ψηφίσω”
, λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο κ. Γιάννης έμπορος αυτοκινήτων. Η ψήφος των κατοίκων της περιοχής μας εξηγούν όλοι, είναι ψήφος διαμαρτυρίας προς όλες τις κομματικές παρατάξεις που τους εγκατέλειψαν και επέτρεψαν να γκετοποιηθεί η περιοχή τους.

Ακούστε τι είπε στο Newsit ο κ. Γιάννης κάτοικος του Αγ. Παντελεήμονα

“Ψηφίσαμε αυτούς που μας βοήθησαν” είπε στο Newsit o κ. Νίκος κάτοικος της περιοχής που εκτιμά πως δεν είναι μόνο ο Αγ. Παντελεήμονας που δίνει υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή. Όπως υποστηρίζει, Σεπόλια, Κυψέλη, Πατήσια, περιοχές που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές την ακροδεξιά παράταξη εφόσον δεν λυθεί το πρόβλημα. Ο ίδιος χαρακτήρισε την ψήφο αυτή συνειδητή.

Ακούστε τι είπε στο  Newsit ο κ. Νίκος

Το μηνυμα σαφές και στην Πλ. Αττικής

Πάντως στην περιοχή αυτή με τα τόσα προβλήματα υπάρχουν και κάτοικοι που εξακολουθούν να πρεσβεύουν μια διαφορετική αντίληψη. Η κ. Μαρίνα  Βήχου μέλος κίνησης πολιτών του Αγ. Παντελεήμονα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου θεωρώντας πως τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής “είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε