Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καζάνι που βράζει η βάση του ΠΑΣΟΚ

Ζητάνε τις παραιτήσεις των Παπακωνσταντίνου – Δρούτσα και λένε πως χρειάζεται άμεσα δομικός ανασχηματισμός ή εκλογές και ζητούν να τους ακούνε περισσότερο οι υπουργοί. Όλοι πάντως στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου.

Τούτες τις κρίσιμες ώρες που οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός και το πολιτικό σκηνικό έχει πάρει φωτιά, το Νewsit προσπάθησε να αποτυπώσει τη γνώμη της βάσης του ΠΑΣΟΚ μιλώντας με τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας, Γιώργος Σιδέρης “ο κόσμος είναι ανήσυχος καθώς αυτές οι εξελίξεις δεν έχουν προηγούμενο. Και εμείς βράζουμε μαζί με την κοινωνία, είμαστε εργαζόμενοι. Νομίζω πως πρέπει να υπάρξει ανασχηματισμός και να προκύψει κυβέρνηση που θα ειναι αποφασιστική, που δε θα ταλαντεύεται, δε θα πισωγυρίζει και θα πει την καθαρή αλήθεια στο λαό. Ο κόσμος είναι μετέωρος και έχει αγωνία. Θεωρούν ότι το να πτωχεύσουμε θα λύσει τα προβλήματα. Δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η κατάσταση χωρίς εκλογές. Να γίνουν εκλογές και τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Aκούστε τι δήλωσε στο Νewsit o γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας:

Ακόμη πιο αιχμηρός ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, Διονύσης Δολιανίτης ο οποίος είπε “τα κόμματα προϋπάρχουν και των βουλευτών και των κυβερνήσεων. Όσοι έχουν εκλεγεί σε αξιώματα έχουν εκλεγεί υπο την ομπρέλα του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που εγώ πιστεύω είναι πως γίνεται προσπάθεια αλλοίωσης της εντολής του κόσμου που εξέλεξε πρωθυπουργο τον Γιώργο Παπανδρέου. Αυτή την εντολή εγώ δεν επιτρέπω να την αλλάξουν. Ο πρωθυπουργός έκανε λάθος που εμπιστεύθηκε ανθρώπους που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτοί είναι ο Δρούτσας ο οποίος έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί και να φύγει. Είναι ο κύριος Παπακωνσταντίνου που είναι ανίκανος να διαχειριστεί την οικονομική πολιτική. Επομένως χρειάζεται δομικός ανασχηματισμός”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας:

Το πόσο ανήσυχος είναι ο κόσμος μας μετέφερε και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καστοριάς, Θωμάς Αναστασίου ο οποίος μας είπε “η βάση δε θέλει εκλογές καθώς υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση και πρωθυπουργός. Νομίζω σε κάθε περίπτωση ο δομικός ανασχηματισμός είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο Γ.Παπανδρέου. Υπήρξαν λάθος κυβερνητικοί χειρισμοί στην εφαρμογή του μνημονίου και σε πρόσωπα και σε πολιτικές. Θέλουμε ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις, όχι να συζητάνε και να περιγράφουν το πρόβλημα. Θέλουμε λύσεις”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς:

Να ακούσουν περισσότερο τη βάση καλεί τους υπουργούς ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ά Πειραιά, Γιάννης Αξαρλής “το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ενωμένο και δε χωράνε αντιπαραθέσεις και πικρίες. Όπως είμαστε εμείς πιστοί στην παράταξη, έτσι όσοι έχουν πάρει αξιώματα μέσω του ΠΑΣΟΚ πρέπει αυτο να το θυμούνται. Σαφέστα διαφωνώ με τις παραιτήσεις Φλωρίδη και Νασιώκα. Σαφέστα η βάση του κόμματος δεν είναι παρά ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε πολλούς προβληματισμούς και πιστεύουμε πως πρέπει να γίνουν διορθώσεις και άρσεις των αδικιών. Οι υπουργοί πρέπει να μεγαλώσουν τα αυτιά τους και να ακούσουν τη βάση”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά:

Κρίσιμες οι ώρες λέει στο Νewsit o γραμματέας της Ν.Ε.  ΠΑΣΟΚ Αχαϊας, Παναγιώτης Αλεξόπουλος ο οποίος δήλωσε “χρειάζεται ενότητα και στήριξη στον πρόεδρο μας. Θεωρώ πως είναι καταστροφικό για τα οικονομικά της χώρας να πάμε σε εκλογές, αλλά στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και παντα οι εκλογές είναι μια λύση”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαϊας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η χώρα στο κενό – Υπό αμφισβήτηση ο Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

“Kαπηλεύθηκαν τις υπογραφές μας”, καταγγέλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πως ο Παπανδρέου εγκλωβίστηκε στην πρόταση του!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε