Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κι άλλες προσφορές από το Cheapis.gr

Συνεχίζεται δυναμικά η προσφορά του www.cheapis.gr στα μέλη του με νέες οικονομικές προτάσεις για διασκέδαση, φαγητό, ταξίδια, εισιτήρια θεάτρου, υπηρεσίες ομορφιάς έως -90%!

Μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα στην official page του cheapis στο facebook, με δώρα για 2 ζευγάρια με παιδί, τις πασχαλινές διακοπές, στο υπέροχο Καρπενήσι, στο Montana Hotel & Spa! Ο διαγωνισμός θα ισχύει από 19/3 έως 30/3/2012!

To www.cheapis.gr μπορεί και προτείνει τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις με μεγάλη έκπτωση – όπως αυτό το διάστημα συμβαίνει με την κωμωδία ‘’ Συμπέθεροι από τα Τίρανα’’ των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα στο θέατρο Κιβωτός, με ένα απολαυστικό casting ηθοποιών για πολύ γέλιο. Μπαίνοντας στο www.cheapis.gr μπορείτε να βρείτε εισιτήρια κινηματογράφου στα Ster Cinemas και υπηρεσίες ομορφιάς για σώμα και πρόσωπο από τα Medi Πρίνου με έκπτωση 90%!

Ακόμα, θα βρείτε πολλές, άλλες επιλογές για υπηρεσίες και προϊόντα που αγοράζετε καθημερινά και που μπορείτε πραγματικά να ωφεληθείτε κάνοντας αποταμίευση από τις συγκεκριμένες προσφορές.

Eίναι πολύ πιο πρακτικός τρόπος να αγοράζετε μέσω του www.cheapis.gr – με τόσο μεγάλες εκπτώσεις!

Το cheapis.gr χτυπάει δυναμικά τη κρίση και οι πελάτες ανταποκρίνονται άμεσα.

Τελικά, όλοι μπορούμε να αλλάξουμε τις καταναλωτικές συνήθειες μας- αγοράζοντας πολύ φθηνότερα – μαθαίνοντας τις απαραίτητες λειτουργίες και να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, μέσω των διαδικτυακών αγορών! Τα στατικά στοιχεία δείχνουν πως οι Έλληνες πολύ γρήγορα αφομοιώνουν τη τεχνολογία – όταν πρόκειται για κάτι τόσο χρήσιμο…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε