Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κι όμως ακόμα κάποιοι παίρνουν μισθό 9.000 ευρώ το μήνα!

Στον εναερίτη της φωτογραφίας έκοψαν 35% από τον μισθό του. Σε άλλους που είναι στα ψηλά γραφεία αλλά δεν κινδυνεύουν δεν κόπηκε τίποτα!
Στον εναερίτη της φωτογραφίας έκοψαν 35% από τον μισθό του. Σε άλλους που είναι στα ψηλά γραφεία αλλά δεν κινδυνεύουν δεν κόπηκε τίποτα!

Έχει καταντήσει κουραστικό και ψυχοφθόρο για όλους μας να σκοντάφτουμε συνεχώς πάνω σε κραυγαλέες περιπτώσεις συμπολιτών μας οι οποίοι σε πείσμα των καιρών μας βγάζουν την γλώσσα και εξακολουθούν υπηρετώντας τον δημόσιο τομέα να παίρνουν μισθούς που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν έχουμε δει.

Την ώρα μάλιστα που όλοι βλέπουμε την αγοραστική αξία των μισθών να εξανεμίζεται μαζί με τον ίδιο τον μισθό τότε η οργή είναι φτωχή ως λέξη για να εκφράσει όσα αισθανόμαστε.

Σήμερα η Real News δημοσιεύει τους μισθούς στελεχών της ΔΕΗ που αγγίζουν ή και ξεπερνούν τις 9.000 ευρώ το μήνα!

Και δεν είναι μισθοί που έμειναν απείραχτοι γιατί έτσι έπρεπε! Οι συγκεκριμένοι πάτησαν στο παραθυράκι του νόμου που λέει ότι το πλαφόν των 5.981 ευρώ για τις αποδοχές διευθυντών στον δημόσιο τομέα εξαιρεί εταιρείες στις οποίες το Δημόσιο κατέχει μόνο ή από κοινού ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου μικρότερο του 50%.

Έτσι, εννέα διευθυντές, τρεις αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι αλλά και ο νομικός σύμβουλος της επιχείρησης εισπράττουν περίπου 9.000 ευρώ το μήνα!

Έτσι, αποδεικνύεται ότι τα ρετιρέ του Δημοσίου για τα οποία πολλά έχουν ειπωθεί και υποτίθεται ότι έχουν γίνει κιόλας, ζούν και βασιλεύουν!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε