Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου (video)

Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου (video)

Το πρόσωπο της ημέρας είναι ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις δηλώσεις της Ζέτα Δούκα ότι της ασκούσε λεκτική βία και μάλιστα την είχε κλωτσήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε ήδη δώσει την απάντησή του μιλώντας στο Tlife ωστόσο εμφανίστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, λέγοντας πως έχει δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση, υποστηρίζοντας ότι όσα είπε η συνάδελφος του είναι ψέματα.

click4more: Κατερίνα Γερονικολού: Ξεσπά και κατηγορεί τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό – “Με φόβισες, με τρόμαξες…”

“Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω. Τα υπόλοιπα… καταρχάς δεν κατάλαβα… τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, η παράσταση ήταν μέχρι το Πάσχα, υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας ένα μήνα μετά που είμαστε όλοι μια χαρά”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της κυρίας Μπεκατώρου από οποιονδήποτε που έχει προσβληθεί, στεναχωρηθεί. Να υπερβάλλει και να χρησιμοποιεί ψευδή γεγονότα”.

Δείτε όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις