Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Κλειδαμπαρωνόμαστε σαν τα ποντίκια μόλις νυχτώσει για να μη μας σφάξουν”

, H 94χρονη κυρία Ευαγγελία λέει πως ποτέ στη ζωή της δεν έχει ξαναφοβηθεί τόσο πολύ

Ο φόβος έχει φωλιάσει για τα καλά σε όλες της γειτονιές της Αθήνας και της περιφέρειας. Δολοφονίες γίνονται για λίγα μόλις ευρώ, οι κλοπές και οι αρπαγές τσαντών είναι στην ημερήσια ατζέντα της αστυνομίας και οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια ακόμη και μέσα στα σπίτια τους.

Χθες στις 6.30 το απόγευμα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Καμίνια στάθηκε τυχερό καθώς οι γείτονες πήραν χαμπάρι τους κλέφτες, ειδοποίησαν την αστυνομία και πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω 2 Γεωργιανοί με μαχαίρια.
Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί εάν η αστυνομία δεν είχε προλάβει.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Μόλις νυχτώνει ο τρόμος φωλιάζει σε όλες τις γειτονιές της Αττικής. Οι κακοποιοί δρουν δίχως δισταγμό ακόμη και στις 5.00 το απόγευμα. Δεν περιμένουν πια τις πρώτες πρωϊνές ώρες για να εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα.

Χαρακτηριστική ειναι η περίπτωση του κυρίου Κώστα ο οποίος έχει τσαγκαράδικο στους Αμπελόκηπους. Οπως δήλωσε στο Νewsit  “πριν ένα μήνα μπήκαν στο μαγαζί μου αργά, μου πήραν από το συρτάρι τα χρήματα που μάζευα για το ενοίκιο και σαν να μην έφτανε αυτό μου πήραν και μηχανές και εργαλεία που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. Πλέον φοβάμαι, κλείνω το μαγαζί μου νωρίς και φεύγω”.

Το χειρότερο ειναι πως πλέον οι Ελληνες νοιώθουμε ανασφαλείς. Φοβόμαστε να βγούμε έξω από το σπίτι μας. Φοβομαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να κατέβουν να παιξουν στην παιδική χαρά της περιοχή μας. Φοβόμαστε να φαίνεται η τσάντα μας όταν οδηγούμε μήπως μας την βουτήξουν σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτουν μας. Φοβόμαστε να φορέσουμε ακόμη και τον βαπτιστικό μας σταυρό στο λαιμό μη τυχόν μας τραβήξουν την αλύσιδα και μας πνίξουν και από πάνω. Φοβόμαστε γενικά, όμως έτσι δε βγαίνει η ζωή.

Η κα Ευαγγελία 94 ετων ειναι τρομοκρατημενη με τις καθημερινές κλοπές σε ηλικιωμένα ατομα.
Όπως μας λέει ποτέ όσο ζει δεν έχει ξαναδεί τέτοια εγκληματικότητα. Έχει τοποθετήσει σε όλες τις πόρτες συρτες, το βράδυ κλειδαμπαρώνεται  και αποφεύγει ακόμα και μέρα να βγαίνει εξω.

Με το φόβο ζει και η ηλικιωμένη κυρία Ευανθία η οποία μας δήλωσε πως έχει τρομοκρατηθεί από την έξαρση της εγληματικότητας. Οπως μας είπε “εάν κάτι μου συμβεί πιστεύω πως μόνο η γειτονιά μπορεί να με βοηθήσει”.

Η κυρία Ευανθία λέει πως την φοβίζει η έξαρση της εγκληματικότητας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόγευμα μπήκαν με μαχαίρια σε δύο σπίτια!

Κόρινθος:Το ντοκουμέντο της αιματηρής ληστείας -Σακάτεψαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου!

Εγκληματικότητα παντού! Σκηνές που δεν χωράει ο νους! – Τοξικομανής τρυπά τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μικρά παιδιά! – video ντοκουμέντο

Έκρηξη εγκληματικότητας – Οι ληστές άφησαν τις τράπεζες και κλέβουν εκκλησίες – Αυξήθηκαν και οι απαγωγές! 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε