Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κλείνει ο παράδρομος Αθηνών-Λαμίας λόγω έργων της ΔΕΗ

Κλείνει ο παράδρομος Αθηνών-Λαμίας λόγω έργων της ΔΕΗ

Δείτε ακριβώς τα σημεία και τις ημερομηνίες που θα διακοπεί τμηματικά η κυκλοφορία.

Από 2-7-2012 έως και 3-8-2012, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα του παράπλευρου δικτύου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, περιοχής Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας, λόγω εργασιών εγκατάστασης υπόγειου καλωδίου της Δ.Ε.Η.

Δείτε αναλυτικά:

Α΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, σε τμήμα 40 μ. πριν και μέχρι το όριο του Έργου Παραχώρησης, ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, στο τμήμα από τη συμβολή του με την ανώνυμη οδό και σε μήκος 80 μ., ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Γ΄ ΦΑΣΗ:

Σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά της ανώνυμης οδού, στο ύψος της συμβολής της με τον αριστερό παράπλευρο.

Δ΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του αριστερού παράπλευρου, στο τμήμα από το ύψος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων έως την ανώνυμη οδό (συνολικού μήκους 120 μ.), ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

Ε΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, στο τμήμα μεταξύ του δεξιού και του αριστερού παράπλευρου (συνολικού μήκους 150 μ.), ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

ΣΤ΄ ΦΑΣΗ:

1. Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, σε τμήμα 100 μ. πριν και μέχρι το ύψος της υπόγειας διάβασης οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων, ρεύμα κυκλοφορίας από Σχηματάρι προς Μαλακάσα.

2. Σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά του δεξιού παράπλευρου, στο ύψος 100 μ. πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων.

3. Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, στο ύψος 100 μ. πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων και σε μήκος 32 μ., ρεύμα κυκλοφορίας από Μαλακάσα προς Σχηματάρι.

Ζ΄ ΦΑΣΗ:

Σε πλάτος 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος του δεξιού παράπλευρου, σε τμήμα 250 μ. πριν και μέχρι το όριο του Έργου Παραχώρησης, ρεύμα κυκλοφορίας από Μαλακάσα προς Σχηματάρι.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω διακοπών η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φθιώτιδα: Έργα στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ από αύριο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε