Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κλείνει σιγά – σιγά το κέντρο λόγω της λαμπαδηδρομίας των Special Olympics

Κλείνει σιγά – σιγά το κέντρο λόγω της λαμπαδηδρομίας των Special Olympics

Αδιάβατο θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας αφού εκτός από την απεργία στο ΜΕΤΡΟ που έχει επιβαρύνει την κίνηση, από τις 10 και μετά εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής της Λαμπαδηδρομίας “Φλόγα της Ελπίδας”, στο πλαίσιο των 10ων Παγκόσμιων Χειμερινών αγώνων Special Olympics.

Α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 10.30 έως 14.00, στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους:

* Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την Λ. Β. Όλγας έως την Λ. Β. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Αρδηττού, στο τμήμα της από την Λ. Βουλιαγμένης έως την Λ. Β. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Κων/νου, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Β. Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
* Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από την Λ. Β. Σοφίας έως την οδό Σινώπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

Β) Διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 10.30 έως 13.00 και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 06.00 έως 13.00στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους:

* Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την Λ. Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς ΧΙΛΤΟΝ.
* Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
* Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πανεπιστημίου.
* Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς ΜΕΤΡΟ όλη μέρα η Αθήνα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε