Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κλειστή η 3ης Σεπτεμβρίου για τη δολοφονία του Μανώλη – Όποιος μετανάστης περνάει προπηλακίζεται

ΩΡΑ 20:43 Παραμένει κλειστή η οδός

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάνουν από τις 4 το απόγευμα κρατώντας κλειστή την Γ Σεπτεμβρίου από την Χαλκοκονδύλη έως την πλ. Βικτωρίας κάτοικοι της περιοχής και αύριο θα κάνουν το ίδιο στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 44χρονος πατέρας των 4 παιδιών.

Στην περιοχή έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Εξοργισμένοι πολίτες παραμένουν στο σημείο και δεν δείχνουν καμία πρόθεση να αποχωρήσουν έτσι ώστε να δοθεί ο δρόμος ξανά στην κυκλοφορία.

Μάλιστα, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των κατοίκων ώστε να οργανώσουν μαζικές συγκεντρώσεις με αφορμή τον θάνατο του 44χρονου και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Για αυτό το λόγο η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρότατη αλλά προς το παρόν διακριτική.

Πάντως, ακόμα και τώρα ανάμεσα στους κατοίκους έχουν εισβάλλει ακροδεξιά στοιχεία, οι οποίοι μόλις δουν κάποιον αλλοδαπό στρέφονται εναντίον του και τον προπηλακίζουν. Η αστυνομία προσπαθεί από την πλευρά της, να τους απωθήσει από το σημείο για να μην βάζει λάδι στη φωτιά.

Η οργή δεν λέει να κοπάσει και όλοι λένε οτι η στυγερή δολοφονία του 44χρονου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Νωρίτερα σήμερα οι κάτοικοι είχαν κλείσει πάλι την 3ης Σεπτεμβρίου στο σημείο του φονικού και απειλούσαν να μην επιτρέψουν να περάσει η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η πορεία πέρασε.

Η ώρα που οι κάτοικοι έχουν κλείσει τον δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ανείπωτη τραγωδία – Άφησε τέσσερα παιδιά ορφανά

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία


Τρεις δολοφόνοι – Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά

“Καζάνι” που βράζει το κέντρο μετά την στυγερη δολοφονία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε