Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ερμητικά κλειστό το πρακτορείο που άφησε τους μαθητές της Άρτας στην Ελβετία – Εξηγήσεις ζητά το Υπουργείο Τουρισμού

Ερμητικά κλειστό το πρακτορείο που άφησε τους μαθητές της Άρτας στην Ελβετία – Εξηγήσεις ζητά το Υπουργείο Τουρισμού

Κλειστό παραμένει για δεύτερη μέρα το τουριστικό πρακτορείο της Αθήνας που εγκατέλειψε τους μαθητές λυκείου της Άρτας στην Ελβετία. Άφαντοι οι εκπρόσωποί του. Έγγραφες εξηγήσεις ζητά το Υπουργείο Τουρισμού. Σε λίγη ώρα επιστρέφουν τα παιδιά στα σπίτια τους από την εκδρομή – θρίλερ.

Τα καλά νέα είναι οτι οι 44 μαθητές της Β΄τάξης του 3ου Λυκείου Αρτας και οι 4 συνοδοί καθηγητές έφτασαν καλά στην Ηγουμενίτσα και σε περίπου μια ώρα η οδύσσεια τους θα λάβει τέλος.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Διευθυντής του 3ου Λυκείου Αρτας Βαγγέλης Καραμπάς “τα παιδιά ταξίδεψαν πολύ καλά με το πλοίο που τα μετέφερε από την Ανκόνα. Κοιμήθηκαν σε καμπίνες. Αυτήν την ώρα είναι στα πούλμαν και επιστρέφουν στην Άρτα”.

Εγγραφες εξηγήσεις ζητά το Υπουργείο Τουρισμού απο το πρακτορείο που εξαπάτησε τους μαθητές

Στο μεταξύ για δεύτερη μέρα παραμένει ερμητικά κλειστό το τουριστικό πρακτορείο στο κέντρο της Αθηνας που ενώ εξοφλήθηκε κανονικά από το σχολείο, δεν πλήρωσε ουτε το ξενοδοχείο στην Γενεύη, ούτε έβγαλε εισιτήρια επιστροφής.

Το Υπουργείο Τουρισμού ζητά έγγραφες εξηγήσεις από τους εκπροσώπους του πρακτορείου με κλήτευση που θυροκολλήθηκε σήμερα στο συγκεκριμένο πρακτορείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΣΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε