Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κως: Τραγωδία εν πλω με ένα νεκρό – Φωτό και Video

φωτό από kosvoice.gr
φωτό από kosvoice.gr

Νεκρός είναι ο καπετάνιος του τουριστικού πλοιου “Εύα”, στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη το Σάββατο το απόγευμα στις 18:30, καθώς εισερχόταν στο λιμάνι της Κω, μεταφέροντας 28 επιβάτες.

Τραγωδία σημειώθηκε χθς το απόγευμα την ώρα που το ημερόπλοιο ΕVΑ έμπαινε στο λιμάνι της Κω.

Η ώρα ήταν περίπου 6 και μισή το όταν όπως γράφει το kosvoice.gr ακούστηκε ένας δυνατός κρότος.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε θανάσιμα ο 51χρονος καπετάνιος του πλοίου Σ.Θ. ενώ στο λιμάνι έσπευσε κόσμος και ασθενοφόρα, που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των τουριστών και τη μεταφορά των τραυματιών.

φωτό από kosvoice.gr

Το δυστυχημα προκλήθηκε σύμφωνα μεπληροφορίες στην προσπάθεια εκτόξευσης πυροτεχνημάτων για ένα πάρτι γενεθλίων με ένα μικρό κανονάκι που βρισκόταν στο κατάστρωμα της πλώρης. Ένας από τους επιβάτες είχε γενέθλια ωστόσο το επικίνδυνο “παιχνίδι” εκπυρσοκρότησε στο πρόσωπο του καπετάνιου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

To πλοίο μετά τον τραγικό χαμό του καπετάνιου οδήγησε στο λιμάνι ένας επιβάτης, απόφοιτος του Πολεμικού Ναυτικού που φέρεται να είναι συγγενής του θύματος.

φωτό από kosvoice.gr

Συνολικά τραυματίστηκαν 6 ατομα που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κω, ωστόσο είναι όλοι τους εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για ένα 52χρονο Ολλανδό και μία 47χρονη Ολλανδή, ένα Βέλγος 30 ετών, μία 9χρονη και έναν 7χρονο απο τη Γερμανία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίας είναι και ένας Έλληνας που επέβαινε στο σκάφος.

Στο νησί της Κω επικρατεί θλίψη καθώς ο καπετάνιος ήταν αγαπητό πρόσωπο σε όλους.

Στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 28 άτομα.

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε