Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κουκουλόφοροι μπούκαραν στην έπαυλη πασίγνωστου γκαλερίστα – ΦΩΤΟ

Κουκουλόφοροι μπούκαραν στην έπαυλη πασίγνωστου γκαλερίστα – ΦΩΤΟ

Οι ληστές κόλλησαν το όπλο στο μάγουλο της γυναίκας του Διομήδη Διαλυνά, έδεσαν χειροπόδαρα αυτήν και την ψυχοκόρη της και στη συνέχεια έκαναν την έπαυλη στα Καλύβια άνω κάτω για να βρουν κοσμήματα και χρήματα. Συγκλονίζει η μαρτυρία στο Newsit της Άννας Διαλυνά.

Οι 3 αδίστακτοι κακοποιοί φορώντας κουκούλες εισέβαλλαν στο σπίτι του πασίγνωστου γκαλερίστα στα Καλύβια, χθες Τρίτη, στις 6.15 το απόγευμα.

Ο διάσημος γκαλερίστας Διομήδης Διαλυνάς

Η Άννα Διαλυνά εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι μαζί με τη ψυχοκόρη της καθώς ο Διομήδης Διαλυνάς είχε φύγει απο το σπίτι στις 5.15 για να πάει στη γκαλερί του στο Χαλάνδρι. Οι 3 ληστές μπήκαν στην έπαυλη απο μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο ισόγειο.

Ακινητοποίησαν την Αννα Διαλυνά που βρισκοταν στο ισόγειο  και ο ένας ληστής της κόλλησε το όπλο στο μάγουλο ενώ οι άλλοι δύο έκλεισαν τις κουρτίνες για να μη γίνουν ορατοί από κανέναν. Εκείνη την ώρα άκουσε τη φασαρία και η ψυχοκόρη του διάσημου ζευγαριού που βρισκόταν στον πρώτο οροφο της μεζονέτας και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να την πιάσουν και αυτην οι ληστές. Στη συνέχεια οι κακοποιοί έδεσαν χειροπόδαρα την Αννα Διαλυνά σε ένα καναπέ του σαλονιού με ρούχα και πετσέτες  που βρηκαν στο σπίτι ενώ την ψυχοκορη την οδήγησαν στην κουζίνα και την έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα.

Η Άννα Διαλυνά

Οι κακοποιοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της μεζονέτας οπου βρισκεται το δωμάτιο και το γραφείο του γκαλερίστα τα οποία επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα και τα έκαναν όλα ανω κάτω για να βρουν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι κουκουκολοφόροι ληστές που έμειναν μέσα στην έπαυλη περίπου 45 λεπτά φόρτωσαν την πολύτιμη λεία τους σε σεντονια που τα έβαλαν στον ώμο σαν σακιά και αφού αποσύνδεσαν το σταθερό τηλέφωνο και έσπασαν όσες συσκευές κινητών τηλεφώνων βρήκαν, αποχώρησαν από το σπίτι δίχως να τους αντιληφθεί κανένας.

Λίγη ώρα αργότερα κατάφερε και λύθηκε η ψυχοκορη που την είχαν δέσει στην κουζίνα και ειδοποίησε την αστυνομία από ένα κινητό τηλέφωνο που δεν είχαν σπάσει οι ληστές. Οι αστυνομικοί έφτασαν μέσα σε δύο λεπτά ωστόσο ήταν πια αργά.

Συγκλονίζει η μαρτυρια στο Newsit της Αννας Διαλυνά η οποία περιγράφει λεπτό προς λεπτό τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των ληστών, “είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή, θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει” είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εισβολή ληστών σε σπίτι στα Καλύβια

Διέλυσαν τα πάντα εκτός από το ΑΤΜ που ήταν ο στόχος!

Τον “κάρφωσαν” με μαχαίρι για να του πάρουν τη μηχανή

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε