Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρατούσε όμηρο δίχρονο κοριτσάκι – Απειλούσε να το σφάξει!

Σοκ και πάλι στην Κύπρο από μια υπόθεση ομηρίας ενός κοριτσιού μόλις δύο ετών από νεαρό ναρκομανή!

Ένα απίστευτο δράμα ομηρίας, με δράστη τοξικομανή από την επαρχία Λάρνακας, βίωσε ένα κοριτσάκι 2 μόλις ετών, σε χωριό της ελεύθερης Αμμοχώστου στην Κύπρο. Η αστυνομία που μετέβη έξω από το σπίτι, οπού ο δράστης απειλούσε να σφάξει το παιδί, διεξήγαγε μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, προκειμένου να παραλάβει ασφαλές το νήπιο και να συλλάβει το δράστη. Σε καθεστώς ομηρίας, ήταν και άλλες δυο νεαρές κοπέλες, οι οποίες κατάφεραν να διαφύγουν.
 
Όλα άρχισαν το βράδυ της Κυριακή όταν ο 35χρονος, οποίος είναι τοξικομανής μετά από καυγά με τη σύντροφό του, κρατούσε όμηρους τη μητέρα, το 2χρονοκοριτσάκι της. Όμηρος κρατείτο και μια 13χρονη φίλη τους. Σε όλο το διάστημα
που εξελισσόταν το θρίλερ, ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν προέβαλε οποιοδήποτε αίτημα με αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση μαζί του να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.
 
Τελικά λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο 35χρονος απαγωγέας, επέστρεψε, το 2χρονο κοριτσάκι στη μητέρα του, και παραδόθηκε. Ο δράστης, μετά από αίτημα της αστυνομίας βγήκε στις 13:05 στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, κρατώντας το κοριτσάκι. Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι από το μπαλκόνι, και αστυνομικοί με σκάλα, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και πήραν το κοριτσάκι.
 
Η μητέρα του κοριτσιού, κατάφερε να διαφύγει το πρωί της Δευτέρας και να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία ενώ η 13χρονη, κατάφερε γύρω στις 10:15 χθες το πρωί, να βγεί στο μπαλκόνι και να πέσει σε δίχτυ της πυροσβεστικής.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε