Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρίσεις Αρχηγών με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Κρίσεις Αρχηγών με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Η αλήθεια είναι ότι ο Α/ΓΕΣ δεν κάνει χρηση του δικαιώματός του να μείνει στην μονοκατοικία της Νέας Κηφισιάς, η οποία μπορεί πράγματι να διαθέτει πισίνα αλλά πάντως σ΄ αυτή δεν κολυμπάει ουδείς από την οικογένεια Φράγκου!

Το δημοσιευμα του Πρώτου Θέματος για την μονοκατοικία της Νέας Κηφισιάς την οποία μπορεί κάθε Α/ΓΕΣ να χρησιμοποιεί ως κατοικία κατά τη διάρκεια της θητείας του,προκάλεσε την έντονη αντίδραση του νυν Αρχηγού, στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος έκανε λόγο για ανήθικα υποννοούμενα “που στερούνται κάθε αλήθειας …και ο σκοπός τους απέχει πολύ από τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την ενημέρωση της κοινής γνώμης”.

Είναι σαφές ότι στο ΓΕΣ εκτιμούν ότι οι πληροφορίες διέρρευσαν προς τη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας,σκοπίμως διαστρεβλωμένες για να πλήξουν το πρόσωπο του Α/ΓΕΣ.Ο στόχος κατά τις ίδιες εκτιμήσεις προφανής,να επηρεαστούν οι κρίσεις των Αρχηγών Γενικών Επιτλείων. Ο στρατηγός Φράγκος φιλοδοξεί να γινει Α/ΓΕΕΘΑ.

Όσο για την ουσία του δημοσιεύματος; Επικεντρώνει στην συντήρηση του οικήματος που υπολογίζεται σε 18.000 ευρώ.Από τη στιγμή που ο Α/ΓΕΣ δεν διαμένει σ΄ αυτό η μόνη ένσταση που θα μπορούσε να διατυπωθεί,είναι γιατί η ηγεσία του ΥΕΘΑ δεν προχωρά στην εκποίηση της κατοικίας να εισπράξουμε και κανά ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε