Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: “μιλάνε” οι κάμερες για τον ξυλοδαρμό του 18χρονου

Κρήτη: “μιλάνε” οι κάμερες για τον ξυλοδαρμό του 18χρονου

Οι κάμερες του αστυνομικού μεγάρου κατέγραψαν σημαντικό υλικό που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση

Σύμφωνα με το cretalive από το υλικό προκύπτουν νέα σημαντικά στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο 18χρονος Κώστας Χαιρέτης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του νεαρού από τις Ατσιπάδες το έχει δει και φέρεται να έχει πει ότι το υλικό δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους λένε ότι ο νεαρός έφυγε όπως μπήκε στο αστυνομικό μέγαρο. Στα πλάνα φένεται ότι η κάμερα τον έχει «πιάσει» και μέσα στο αστυνομικό μέγαρο αλλά και να βγαίνει έξω από αυτό μαζί με δύο από τους φίλους του. Είναι ο τρίτος στη σειρά και ξεχωρίζει διότι είναι ψηλότερος από τους άλλους δύο, αλλά και από τον γοργό βηματισμό του.

Ο 18χρονος έχει το δεξί του χέρι μεσα στην τσέπη του μπουφάν του, ενώ με το άλλο χέρι κρατάει το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ίσως προσπαθεί να ενεργοποιήσει. Πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον αναφέρουν ότι «το δεξιό του χέρι το έχει μεσα στην τσέπη του μπουφάν του, διότι πονάει η κοιλιά του και την κρατάει».

Οι κάμερες που βρίσκονται μέσα στο κτίριο έχουν καταγράψει υλικό, στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται ο 18χρονος να μπαίνει φορώντας χειροπέδες στα χέρια μέσα σε ένα δωμάτιο της Αστυνομίας. Μαζί του μπαίνουν και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι φορούν μαύρα ρούχα και σκουφάκια στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος αστυνομικός κλείνει την πόρτα.

Μετά από λίγα λεπτά βγαίνει ο 18χρονος και μαζί και τα δύο άτομα που τον συνόδευαν. Η ίδια διαδικασία φαίνεται από το υλικό να ακολουθείται και στην περίπτωση του 19χρονου Φ.Φ. από τις Ατσιπάδες. Δηλαδή, μπήκε συνοδεία δύο ατόμων έχοντας χειροπέδες και βγήκε λίγο μετά, ενώ ακολούθησαν τα δύο προαναφερθέντα άτομα με τους σκούφους στο κεφάλι.

Τα πρόσωπα των συγκεκριμένων ατόμων φαίνονται καθαρά στο υλικό που υπάρχει.

Διαβάστε επίσης:
18χρονος χαροπαλεύει μετά από άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς! Tι καταγγέλει στο Newsit η μάνα – Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε