Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Σε φυλακές εκτός Ρεθύμνου ο παιδεραστής -Ισχυρίζεται ψυχική διαταραχή!

O παιδεραστής δάσκαλος Νικόλαος Σειραγάκης

”Βράζει” η τοπική κοινωνία, την ώρα που η αστυνομία φοβάται τις αντιδράσεις, όταν δημοσιοποιηθούν οι φρικιαστικές περιγραφές – Διαζύγιο ζήτησε η γυναίκα του…

Προθεσμία για να απολογηθεί- πιθανότατα σήμερα- ζήτησε από την ανακρίτρια Ρεθύμνου ο 47χρονος εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Για λόγους ασφαλείας δε μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου αλλά μετέβη στο κτίριο της Ασφάλειας η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, αμέσως μετά ο 47χρονος μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα κρατητήρια άλλου νομού υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Λεχωβίτη, ο 47χρονος παραδέχεται τις πράξεις του ωστόσο θα ζητήσουν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.

Όπως είναι γνωστό, στην προανακριτική του απολογία ο 47χρονος υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με την συναίνεση τους. “Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών” ομολογησε προκλητικά ενώπιον των αστυνομικών ο Νικόλαος Σειραγάκης, που επέμενε ότι “δεν υπήρξε κανένας βιασμός”.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο (03-12-2011), τον 47χρονο επισκέφθηκε-σύμφωνα με την Αστυνομία-η σύζυγος με τα παιδιά τους προκειμένου να του ζητήσει να υπογράψει το διαζύγιο τους.

Η αστυνομία εξακολουθεί να φοβάται την επόμενη ημέρα στο Ρέθυμνο που εξακολουθεί να δείχνει ανήμπορο να διαχειριστεί αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο. Η τοπική κοινωνία δείχνει φοβική και ο ένας πλέον κοιτάζει τον άλλον με καχυποψία.

«Το Ρέθυμνο έχει πέσει σε κατάθλιψη» σχολίασε χθες γνωστός παράγοντας της πόλης. Το χειρότερο όμως θα έρθει, όπως υπογραμμίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, όταν θα φθάσει η ημέρα που οι γονείς των παιδιών που 
συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των πιθανών θυμάτων, θα πάρουν στα χέρια τους την δικογραφία με τις φρικιαστικές περιγραφές.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ – Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Ο Νικόλαος Σειραγάκης αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών, τους έκανε πλύση εγκεφάλου παρουσιάζοντας τους μια μελλοντική ζωή όλο επιτυχία τόσο στην καριέρα τους ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπικής του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, “σπουδαίοι άνδρες” και “αυθεντίες”.

Για να φτάσουν όμως στην επιτυχία τα παιδιά θα έπρεπε να περάσουν απο μια διαδικασία “μύησης” όπως την ονόμαζε ο παιδεραστής προκειμένου να γίνουν “Σπαρτιάτες” η οποία περιελάμβανε εκτός από τη σεξουαλική επαφή και υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε.

Ανάγκαζε τα παιδιά να ασελγούν είτε μεταξύ τους είτε με εκείνον και μάλιστα οι τοποθεσίες που επέλεγε ξεπερνούν κάθε άρρωστη φαντασία. Οδηγούσε τα παιδιά ακόμα και σε ξωκλήσια, σπηλιές και νεκροταφεία, όπου τα υποχρέωνε να προχωρούν σε ερωτικές πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής της Κρήτης

Πώς έφτασαν στα ίχνη του παιδεραστή – Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

”Bράζει” η Κρήτη για τον καθηγητή-παιδεραστή! Στα δίχτυα του 30 μικρά αγόρια – Νέα στοιχεία και βίντεο!

Κρήτη: Έπιασαν στο κρεβάτι παιδεραστή καθηγητή πατέρα 2 παιδιών με δύο 13χρονους!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε