Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρύο και ολικός παγετός και την Πέμπτη σε πολλές περιοχές

Στον πάγο παραμένει όλη η χώρα αφού οι θερμοκρασίες ειδικά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ κυμαίνονται πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Στην Φλώρινα η οποία έχει πάρει προ πολλού τα σκήπτρα από το Νευροκόπι, κάποια στιγμή το θερμόμετρο έδειξε -23!

Από τη Δευτέρα, ο νομός Φλώρινας παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για αύριο

Μπορεί ο καιρός να αρχίσει να βελτιώνεται από την Πέμπτη αλλά το κρύο δεν θα μας εγκαταλείψει.

Ο καιρός θα είναι γενικά συννεφιασμένος με ασθενή βροχή ή χιονόνερο τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και στην Εύβοια, λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί ισχυρός παγετός που τοπικά στη Δυτική Μακεδονία θα είναι ολικός.

Η θερμοκρασία θα…ανέβει και θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -18 έως 5 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -8 έως 8, στη Δυτική Ελλάδα από -5 έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -6 έως 10, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο από 0 έως 7 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικόρεύμα εντάσεων 6 με 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς αλλά στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 6. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι και από το βράδυ νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 με 5 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστοί δρόμοι λόγω παγετού – Δείτε που χρειάζονται αλυσίδες

Τι τρώμε όταν κάνει κρύο;

Πως να καθαρίσετε τον παγό από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Πάγωσε η λίμνη της Καστοριάς – Μαγικές ΦΩΤΟ και VIDEO

Φθιώτιδα: Πάγωσε ο καταρράκτης της Υπάτης – ΦΩΤΟ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε