Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρύο και την Κυριακή

Τι προέβλεψε για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Καλύτερος σε σχέση με το Σάββατο θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Μόνο στην ανατολική και νότια Ελλάδα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές νωρίς το πρωί μόνο στη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί – βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ και τοπικά για λίγο θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στη δυτική Ελλάδα θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Στα βόρεια ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εώς 11 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 εώς 16 βαθμούς, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες από 9 εώς 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 11 εώς 17 βαθμούς. (Περισσότερα διαβάστε στο Newsit Weather Center).

ΑΤΤΙΚΗ
Αίθριος θα είναι ο ουρανός. Οι βοριάδες θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εώς 16 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση για τον καιρό της Κυριακής…

Αμετάβλητος θα μείνει ο καιρός όλη την επόμενη εβδομάδα χωρίς βροχές. Ετσι φεύγει ο φετινός Νοέμβριος, τελείως άνομβρος, δίχως βροχές που είναι τόσο απαραίτητες στη γεωργία μας.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλες όλης της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε