Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξαφνικά το υπουργείο ανακάλυψε τις πόρνες!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μέγα θέμα οι πόρνες στη Βουλή. Ναι, φταίνε. Αυτές είναι, μαζί και οι υπόλοιποι λαθραίοι στη χώρα μας που εκτινάχθηκαν στα ύψη το AIDS και η ηπατίτιδα όλων των τύπων

Ο υφυπουργός Υγείας ανέφερε ότι “με τις κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουμε βρει ότι υπάρχει αύξηση του AIDS και της ηπατίτιδας C και Β” και που εντοπίζεται το πρόβλημα;
“Ναρκομανείς, αλλά κυρίως ιερόδουλες σε μικρές ηλικίες βγαίνουν κατά εκατοντάδες στην περιοχή της Ομόνοιας μόλις αρχίζει να σουρουπώνει και το πρόβλημα αυτό αποτελεί για εμάς κεντρικό ζήτημα” τόνισε ο κ. Τιμοσίδης.
Ανακαλύψαμε την Αμερική με λίγα λόγια και η… ήπειρος τόσο καιρό κρυβόταν σε μια απ’ τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτή που επί δεκαετίες ο εκάστοτε δήμαρχος “σώζει” μαζί με τον εκάστοτε υπουργό (παλιά) Δημόσιας Τάξης ή (τώρα τελευταία) Προστασίας του Πολίτη.
Καθώς ο υπουργός αναφέρθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, εν γένει, ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι για να αναζητηθούν και αλλού … προβλήματα.
Ως προς τη μετάδοση επικινδύνων ιών καλό είναι να ασχοληθεί το… υγειονομικό με το τετράγωνο Σοφοκλέους, Σωκράτους, Ευριπίδου (κάτω απ’ την Αθηνάς),αλλά και το τετράγωνο μεταξύ των οδών Βερανζέρου και Σατοβριάνδου (πάνω απ’ την 3η Σεπτεμβρίου). Μετά τα τετράγωνα ας καταπιαστεί με μερικές πλατείες όπως Κουμουνδούρου, Βικτορίας και Αμερικής και αφού μπει Πατησιών ας φτάσει μέχρι τη συμβολή με τη Γαλατσίου.
Μήπως όμως θα έπρεπε πρώτα (άλλωστε είναι και κανόνας του υπουργείου Υγείας) να ασχοληθούμε με την πρόληψη;
Μήπως πριν πέσουν (όπως υπόσχονται) πάνω στο πρόβλημα οι του… υγειονομικού να περάσει κάποιο άλλο Σώμα απ’ τις εν λόγω περιοχές;
Δεν είναι δύσκολη δουλειά! Αν δεν έχει … φάρο το αμάξι μπαίνουν μέσα μόνες τους!
Υ.Γ.
Καλά, αυτά που λένε οι αστυνομικοί συντάκτες ότι στην πιάτσα κάθε κοπέλα πωλείται προς 1.000 ευρώ δεν τα ακούει κανείς;
Αυτούς που πουλάνε; Θα περιμένετε να σας δώσουμε … διευθύνσεις;
Υ.Γ. 2
Για να μην ξεχνιόμαστε. Ο υφυπουργός ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να τον ακούσουν εις έκαστος έλαβε 150 ευρώ (μετά τις περικοπές) ας ελπίσουμε ότι δεν τα είπε… τσάμπα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε