Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το τέλος του μήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το τέλος του μήνα

Απαραίτητη θα είναι η διακοπή της κυκλοφορίας σε πολλά σημεια της πόλης λόγω έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης δικτύου οδικού ηλεκτροφωτισμού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011 θα κάνουν πιο δύσκολη την κυκλοφορία σε συγκεκριμένους δρόμους.

Οι εργασίες αφορούν τους δήμους Πειραιώς, Μοσχάτου/Ταύρου, Νίκαιας/Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου, Αθηναίων, Αγίων Αναργύρων/ Καματερού, Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας και Αχαρνών, σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι οδηγοί που θα κινούνται στη Λ. Κηφισού, στο τμήμα από το ύψος της Λ. Ποσειδώνος έως την οδό Πέτρου Ράλλη, κατά τις ώρες 09.00 έως 17.30. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες στις 28, 29 και 30/10/2011.

Επίσης, στη Λ. Κηφισού, στο τμήμα από τη Λ. Αθηνών έως το ύψος της οδού Νιρβάνα, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.30. Στο συγκεκριμένο τμήμα εργασίες θα εκτελούνται μόνο τις Κυριακές.

Τέλος, στη νέα Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας , στο τμήμα από το ύψος της οδού Νιρβάνα έως τον ανισόπεδο κόμβο της Αττικής Οδού, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.30.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στους πιο πάνω οδικούς άξονες, θα διακόπτεται προσωρινά και τμηματικά εναλλάξ στη δεξιά και την αριστερή λωρίδα σε μήκος 80 μέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Οι 5 χαμηλότερες θερμοκρασίες

Στεριά και θάλασσα έγιναν ένα στον Πειραιά! – Δείτε ΦΩΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ NEWSIT ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε