Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύκλωμα εκβιαστών πίσω από την έκρηξη στο Χαϊδάρι – Καταστράφηκαν 15 μαγαζιά

Κύκλωμα εκβιαστών πίσω από την έκρηξη στο Χαϊδάρι – Καταστράφηκαν 15 μαγαζιά
,

– Μπράβοι που πουλούσαν προστασία φαίνεται να τίναξαν στον αέρα την καφετέρια
– Η έκρηξη προκλήθηκε από ισχυρή βόμβα – Εξερράγησαν και δυο φιάλες υγραερίου
– Απίστευτες εικόνες καταστροφής – Σπασμένα τζάμια και έπιπλα στα… δέντρα!
– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚAI VIDEO

Ήταν 04:10 τα ξημερώματα όταν οι κάτοικοι στην οδό Λακωνίας στο Χαϊδάρι ξύπνησαν από την έκρηξη σε καφετέρια που βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτιρίου.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η καφετέρια αλλά και τα πολλά μαγαζιά που βρίσκονται κοντά. Το φως της ημέρας αποκάλυψε ότι συνολικά 15 μαγαζιά έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ σε σπίτι που βρίσκεται κοντά, έσπασαν τα παράθυρα.




Το κτίριο όπου βρισκόταν η καφετέρια, έχει καταστραφεί. Ολοκληρωτικά έχει καταστραφεί και η μια από τις διπλανές καφετέριες. Η άλλη έχει επίσης σοβαρές ζημιές.


Χαρακτηριστικό του πόσο δυνατό ήταν το ωστικό κύμα, το γεγονός πως τα έπιπλα από τα μαγαζιά εκσφενδονίστηκαν ακόμη και μέχρι την κορυφή των δέντρων! Μια γατούλα, από το φόβο της, σκαρφάλωσε σε ένα πεύκο και χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση από την πυροσβεστική για να κατέβει και να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες της.

Ο καναπές βρέθηκε στο... δέντρο!
Οι φιάλες υγραερίου που βρίσκονταν μέσα στην καφετέρια προκάλεσαν συνεχείς εκρήξεις και έκαναν ακόμη πιο δύσκολο και το έργο της κατάσβεσης. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα.

Παρά την έκταση της φωτιάς, κανείς δεν κινδύνευσε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται κύκλωμα εκβιαστών και το κίνητρο μπορεί να είναι ακόμη και ο… παραδειγματισμός.
Το μαγαζί δίπλα στην καφετέρια που δέχτηκε την επίθεση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε