Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κυνήγησαν” πέντε υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (video)

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Σε … σαββατοκύριακο προπηλακισμών μετατράπηκε το περασμένο διήμερο. Σε τρεις πόλεις της επαρχίας αλλά και σε δυο σημεία της Αθήνας υπουργοί και βουλευτές έγιναν στόχος αποδοκιμασιών και φραστικών επιθέσεων.

Χαρακτηριστικότερη όλων η κίνηση των μαθητών στην Κατερίνη που αντί της εξέδρας των επισήμων έστρεψαν το κεφάλι στην αντίθετη κατεύθυνση την ώρα που οι πολίτες από απέναντι φώναζαν συνθήματα κατά του Μνημονίου και της Κυβέρνησης, ενώ χρειάστηκε να γίνει και κλοιός από αστυνομικούς μετά το τέλος της παρέλασης για να φύγουν οι βουλευτές από την εξέδρα.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να μπουν μπροστά στην εξέδρα για να μην πλησιάσουν εξαγριωμένοι με τα μέτρα πολίτες και στη Βέροια όπου βρισκόταν ο υφυπουργός Επικρατείας Αγγελος Τόλκας, ενώ και στα Τρίκαλα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης μπήκε στο στόχαστρο των πολιτών με ορισμένους από αυτούς να εκτοξεύουν ως και αυγά.

Στο Γαλάτσι, σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν.Μανδηλαρά, ο Απόστολος Κακλαμάνης έγινε στόχος υβριστικών συνθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος που πήγε να εποπτεύσει την αποκομιδή των σκουπιδιών από ιδιώτες έγινε στόχος των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Διαβάστε επίσης:
Φραστική επίθεση συνδικαλιστών ΠΟΕ ΟΤΑ στον Κουκουλόπουλο

Βέροια: Γιούχαραν και μούτζωσαν βουλευτές στην παρέλαση -Video

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε